.

Виж резултатите на анкетата: Със или без презерватив ?

Гласували
57. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Няма значение не е кой знае каква опасност и без него

14 24,56%
  • ТРЪРДО СЪС !

43 75,44%
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheGuardian01
    Не съм отварял момиче, но бих предположил , че би било по-добре със капут. Не от гледна точка на безопастността, а от това, че по гумата има лубрикант,а т'ва е доста важно. После като я "разработиш" може и без. Ще я пазиш и толкова
    То ако се разчита само на тоя кирлив лубрикант по гумата...

Другото няма да коментирам, не съм съгласна.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от LadyDaisy
    Моя първи път беше с презерватив - просто младежа си беше на ясно, че ако няма капут - няма секс А вече го бях държала близо година на сухо...
    Бахти отчаяният глупак. Аз, ако бях жена, и бях успял да задържа мъж без секс повече от 3 месеца, АЗ щях да съм тоя, който би го зарязал.
    Такъв, дето много е склонен да чака - изневерява, или е толкова отчаян, че се е хванал за един клон и не пуска, щот не може да намери по-добро, или пък е един от малкото хора, за които сексът е маловажен, което за един човек (най-вече мъж) е много лош показател. Ако не ти се прави секс и в действията и подхода си не си воден от желанието ти за секс и първичният ти инстинкт, то тогава си сбъркан доста, платонак някъв. .
    Ти си прецени твоят кой от изброените е.

Korlash , ей такива самозвани лъжеебачи и отварячи като теб са ми много интересни. Като ми кажеш "доста" и "винаги" и си ми ясен. Трай си поне. Почти няма психически здраво, средно интелигентно момиче, което да позволи да бъде отворено без презерватив.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Бахти отчаяният глупак. Аз, ако бях жена, и бях успял да задържа мъж без секс повече от 3 месеца, АЗ щях да съм тоя, който би го зарязал.
    Такъв, дето много е склонен да чака - изневерява, или е толкова отчаян, че се е хванал за един клон и не пуска, щот не може да намери по-добро, или пък е един от малкото хора, за които сексът е маловажен, което за един човек (най-вече мъж) е много лош показател. Ако не ти се прави секс и в действията и подхода си не си воден от желанието ти за секс и първичният ти инстинкт, то тогава си сбъркан доста, платонак някъв. .
    Ти си прецени твоят кой от изброените е.

Korlash , ей такива самозвани лъжеебачи и отварячи като теб са ми много интересни. Като ми кажеш "доста" и "винаги" и си ми ясен. Трай си поне. Почти няма психически здраво, средно интелигентно момиче, което да позволи да бъде отворено без презерватив.

Всичко,което може да се каже по тази тема се побира в този пост!

Супер фен Аватара на gabsit000
    СЪС много ясно,не бих казала че болеше адски много,изпитва се някаква известна болка докато проникваше в мен,но определено беше от "сладката" блока-поносима,не знам колко продължи всичко,не повече от 15 минути..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Без.. не исках гума да ме отваря.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    със презерватив беше ..
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си