- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият път - със или без презерватив ? (момичета)
То ако се разчита само на тоя кирлив лубрикант по гумата...Първоначално написано от TheGuardian01
Другото няма да коментирам, не съм съгласна.![]()
Бахти отчаяният глупак. Аз, ако бях жена, и бях успял да задържа мъж без секс повече от 3 месеца, АЗ щях да съм тоя, който би го зарязал.Първоначално написано от LadyDaisy
Такъв, дето много е склонен да чака - изневерява, или е толкова отчаян, че се е хванал за един клон и не пуска, щот не може да намери по-добро, или пък е един от малкото хора, за които сексът е маловажен, което за един човек (най-вече мъж) е много лош показател. Ако не ти се прави секс и в действията и подхода си не си воден от желанието ти за секс и първичният ти инстинкт, то тогава си сбъркан доста, платонак някъв. .
Ти си прецени твоят кой от изброените е.
Korlash , ей такива самозвани лъжеебачи и отварячи като теб са ми много интересни. Като ми кажеш "доста" и "винаги" и си ми ясен. Трай си поне. Почти няма психически здраво, средно интелигентно момиче, което да позволи да бъде отворено без презерватив.
Temet Nosce
벨야카
СЪС много ясно,не бих казала че болеше адски много,изпитва се някаква известна болка докато проникваше в мен,но определено беше от "сладката" блока-поносима,не знам колко продължи всичко,не повече от 15 минути..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Без.. не исках гума да ме отваря.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
със презерватив беше ..
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !