.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 133

ПУСНАХМЕ САЙТА!!! Сигнализирайте ни за нередности

Здравейте приятели,

благодаря ви за търпението. Наистина беше тежка седмица но най-накрая успяхме. Проблемите обаче още не са решени на 100%. За това ще ви помоля да сигнализирате за всяка нередност която забележите. Ще се постараем да отстраняваме нещата от най-спешните към по-малко спешните неща.
    Ако форума не работи - това е много спешно.
    Ако няма емотиконки - това е по-малко спешен.

Благодаря ви за разбирането! Продължаваме!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    малки аватарчета, във подфорумите не влизам почти в никой или ако влизам трябва да рефрешвам по 100 пъти, като цяло с две думи-преебахте сайта
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Biskfitka
    много малко човечета бе :d
    не мисля,че са го преебали,той алекс е написал,че не е на 100% готов сайта (поне аз така го разбрах) ...като мине време и свикнем няма да има проблеми.
    нали искахте промяна,сега какво...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Бави се, доста. За емотиконите и аватарите се знае. Преди малко ми се случи текста и постовете и всичко останали елементи да са разместени и едвам се разбираше кой какво е написал.

Нормално. До утре включително ще има разни гафчета

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Наистина малките аватари не ми харесват.. и наистина доста забавя, и много трудно влизам във профила си.. доста забавя, но предполагам това е, защото всички сега влизат и се претоварва системата .. пък и не е все още напълно готова

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на Blab
    ще ли остане отчетът с дейностите на всеки в реално време или ще върнете опция "инкогнито".
    личната информация ще може ли да се изтрие?
    //в крайна сметка, това е форум, а не социална мрежа.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Ами не бяхте ли казали че ще може да променяме облика на сайта? Т.е. като теми?
    Иначе ми харесва. ) Само дето не виждам къде са емотиконките.

И ми е много странно , че това е новия teenproblem.

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Да, новия облик е ужасен, има хора, които искат да си останат със стария...

Мега фен
    Град
    София
    Съжалявам, но изобщо не ми харесва новия дизайн ... даже в първия момент като влязох си помислих, че съм в http://www.capital.bg/
    Искам да дам "Refresh" на ума си ..
    Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
    Да използвам "Undo" за всички мои грешки
    и да дам "Save" на всички незабравими спомени.

Мега фен Аватара на xoxi
    Има ужасно много празно пространство между мненията и подписите.
    И да, на мен също не ми харесва новият форум. Така ми прилича на всеки друг. Вярно е, че още не сме свикнали, но пък каквото не е хубаво, няма и да стане..
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София

Talking

Не е лош новият дизайн.Само трябва да добавите повечко емотиконки и функцията да си променям цвета на буквите.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Оправете часовника, че е 2 часа назад.
    Walk with me now, fly with me later...

на лаптоп 15ка трябва да скролирам, за да видя съдържанието на форума

в "Моите настройки

Моят профил Моят профил"

повечето линкове не работят и водят към едно и също

в "Моите настройки - Моят профил"

повечето линкове не работят и водят към едно и също

Супер фен Аватара на Irti
    Мненията на потребителите не можеш да ги прочетеш както преди, а може би аз не знам откъде и не виждам. Малко пояснение?

На мен не ми бави.. явно е до нет доставчик. Не ми цепи.

Мега фен
    Ще е хубаво ако може да се направи дизайн, подобен на старият форум, а също така и с по-малко картинки, указващи каква тема каква е - основно трябват само за Важна тема, тема с непрочетени мнения, и за тема без нови мнения. Всичко останало е объркващо.

Иначе да, аз лично не съм свикнал с промените, може би по-трудно ще се свикне, но няма да е невъзможно - същото беше и през 2009 при предишното обновяване на сайта. Дано всичко се изглади с времето.

@Абе липсват ли мнения или на мен така ми се струва?

кодове [vbox7], [youtube] не работят...

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    ще ли остане отчетът с дейностите на всеки в реално време или ще върнете опция "инкогнито".
    личната информация ще може ли да се изтрие?
    //в крайна сметка, това е форум, а не социална мрежа.
    Съгласна.
    Иначе ми харесва. Може би малко трудно ще свикна в началото. Прекалено сиво ми идва и трудно разграничавам коя тема е активна, коя не е. Малко ми се губи погледът. Иначе ми харесва, не се оплаквам.

едит: Още нещо - не мога да се ориентирам каква е разликата между моя профилна и снимка и аватар о.О Както и как да си променя подписа, етц. Много ми е объркано всичко, пуснете някакъв наръчник : D
    eдит2: Моля, върнете възможността да се вижда кой какви мнения пише. Това ми трябва и за собствения ми профил, защото като се разпиша е 5-10 теми, после винаги си проверявам дали някой ми е отговорил, и това е по-лесно, когато си цъкна профила и си видя мненията.
    Пък и няма какво да крия, има хорица, на които преглеждам мненията, щото ми е интересно.
    Последно редактирано от jghgh : 12-01-2011 на 20:03
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Като си блокираш половината неща и си пипнеш в панела, става доста прилично. Наистина трудно човек се ориентира в темите, няма ясно разграничаване може би защото името на автора е по-тъмно от името на темата, което обикновено е по-дълго. Също искам да помоля да дръпнете "Форум" да дойде на по-предна позиция, защото в момента е на най-крайната и като го гледам през телефон, го изрязва и доста трудно се влиза.

п.п при натискане за редакция на подпис връща на профила и я няма опцията.
    Последно редактирано от shadow4e : 12-01-2011 на 20:17

Искам си емотиконките. И това с абонамента относно мненията в теми, в който съм писала не го разбирам.. трябва да си цъкам за всяка тема да се абонирам ли? И да както казаха преди мен защо не могат да се виждат всички мнения на даден потребител? И цвета, дебелината и наклона на шрифта?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мен ме интересува как от потребителски панел докато съм, мога по-бързо да навигирам към някой друг раздел на форума.
    И също, форумът ще ме спами ли за нови мнения в дадена тема? Имам предвид, оказа се, че съм абонирана за 2 теми, в които съм писала, ама не помня да съм се "абонирала".
    Моля ви, пуснете наръчник, че се чувствам като пълен noob в момента - сложно ми е абс. всичко
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Да ви кажа има яки бъгове със логване,и под firefox и под internetexploler и под почти насякъде....... оправете ги оправете си логин page!
    She is the number one!!!!!!!!!!
    She is my baby!

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    А какво стана с оригиналния панел за информация на всеки един потребител, както си е по принцип във vbulletin?
    Нещо такова: https://www.vbulletin.com/forum/memb...6054-IB-Adrian
    т.е. страница, в която пише всякаква информация за потребителя, включително:
    -статистика (мнения/ден), общо мнения, линкове към търсене на мнения и започнати теми
    -последни посетители и общ брой посещения
    -приятели
    -последен вход
    -публични съобщения

Това нещо е много важно и е голям минус, че го няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си