.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 133
    Голям фен Аватара на play23
    A, да страницата на потребителите е супер полезна. добре, че я няма реп системата, че в тоя форум щеше да е мазало с нея, като цяло май е за идея по друг вид форуми, по-сериозни.

anonymous708973
    Guest
    Постнах го във фейсбук, но ще го напиша и тук:

Беше прекалено наивно от моя страна да смятам, че всичко ще е наред. Начи, като не можете да оправите нещо, поне не го разваляйте.
    Първо, дизайнът ГРАМ не привлича нови потребители, а по-лошото е, че отблъсква старите - хора с по 3000+ поста. Всичко се слива, самото оформление на постовете е ужасно.
    Второ, на всяко второ действие ми дава грешка.
    Трето, не можех да си вляза в профила, появяваше ми се червен бутон с бял хикс в средата на страницата.
    Четвърто, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО искам опцията да мога да си видя всички мои мнения, както и всички мнения на даден потребител.

О, да, пето, къде, за Бога, са емотиконите, опциите за форматиране на текста и за прикачване на видео/изображение и т.н.?!

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Второ, на всяко второ действие ми дава грешка.
    Трето, не можех да си вляза в профила, появяваше ми се червен бутон с бял хикс в средата на страницата.
    Четвърто, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО искам опцията да мога да си видя всички мои мнения, както и всички мнения на даден потребител.

Аз 15 мин. не можах да си вляза, спокойно.. инак пак казвам за мненията на потребителите. С новите работи свикнах веднага, но стария форум си беше далеч по-хубав. Пък и с това червено беше доста.... приятно.

Голям фен Аватара на dami666
    Не мога да видя мненията си или мненията на други потребители накуп от профила,както преди.Незнам дали това е промяна или нещо не работи,но не ми харесва,не мога да следя собствените си мнения.
    Believe in yourself.

it's like boring ;D
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Голям фен Аватара на Shizaya
    Град
    Beyond the clouds ~the promised place.
    Подкрепям PinkPan7her. Освен това не може да се публикува мнение под 10 букви (например в някоя форумна игра), което е много дразнещо. А и непрекъснато ме извежда от форума в някакви статии в сайта, а и не мога 100 часа да си вляза в профила, за да редактирам нещо, понеже все ме отвежда в сайта (с 300 зора успявам де). Прекалено много реклами има, все попадам на някоя от тях... >.<
    Както и още много неща, но преди мен са ги казали вече.
    Като цяло не ми харесва, стария дизайн беше по-добре за мен (а и не само).
    » Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.

Добре.. Направихте го така - хубаво, ама поставете една опция, за който има желание (като мен) да може да си сменя стария с новия форум. Хич не е гот...

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

преди беше много по добре,сега наистина стана зле сайта........

Супер фен Аватара на Irti
    Сега видях, че в Потребителски панел още като влезеш има "Нови теми, за които сте абонирани:" там се намират мненията ти и темите в които си писал. Направено е като списък, но това е само за твоята рег.

И аз като хората преди мен вчера влязох с триста зора, а едва днес (това е първото ми мнение между другото) ми отвори страницата за писане на мнение.Постоянно ме прехвърля в статиите и е много дразнещо.Иначе.. другите неща горе-долу съм съгласна с хората преди мен, но и така става за ползване.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Lucho Виж мнението
    Ще е хубаво ако може да се направи дизайн, подобен на старият форум, а също така и с по-малко картинки, указващи каква тема каква е - основно трябват само за Важна тема, тема с непрочетени мнения, и за тема без нови мнения. Всичко останало е объркващо.

Съгласен съм!

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Искаме си стария форум... :S

Фен Аватара на AmNesiA
    Град
    руsee ~

Lightbulb

Аз също предлагам да направите така, че да можем да избираме дизайн между стария и новия форум. Който иска да си е със стария да бъде него, а останалите с новият. Може би ще ни отнеме време да свикнем с новия, но има един недостатък, който не знам дали е само при мен. Горе в поленцето: НАЙ-НОВО надписите на новините ми излизат като букви на английски, знаци и цифри.

anonymous708973
    Guest
    Бързата навигация е много полезна, браво, че сте я добавили. Определено липсваше.

Къде обаче са всички емотиконки и опции за форматиране на поста?

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Казаха ми че и преди е имало някаква промяна в форума и е имало анкета дали да се върне и повечето са искали да се върне и е бил върнат... Ако е вярно не може ли и сега да се направи една анкетка да видим къв ще е резултата?

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kyon Виж мнението
    Добре.. Направихте го така - хубаво, ама поставете една опция, за който има желание (като мен) да може да си сменя стария с новия форум. Хич не е гот...
    Да,това е добра идея,ако е възможно да се направи... за да няма недоволни.
    Също.. нз аз ли не мога да се ориентирам,или.. не мога да си редактирам подписа. ;?

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на machoka
    Не е възмножно да се направи, защото старата версия беше коренно различна форумна система, при това морално остаряла версия. Нямат нищо общо помежду си, освен да се сложи един червен фон отстрани да ви свети червено. Дори емотиконите не могат да са дословно същите.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Е... добре,с емотиконките можем да се примирим.. иначе като дизайн си ми харесва,но това с редактирането на подписа дано скоро го оправите)))

И часовника не е зле да смените. :P

Незнам за другите,но според мен червеният фон не е нужен.Малко дразни очите.Иначе и в момента му се радваме от време на време при коледната реклама за Кока-Кола. ^__^

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    Не е възмножно да се направи, защото старата версия беше коренно различна форумна система, при това морално остаряла версия. Нямат нищо общо помежду си, освен да се сложи един червен фон отстрани да ви свети червено. Дори емотиконите не могат да са дословно същите.

Добре де мачок версията може да е била стара ама беше много по-лесна за използване... а и червения цвят много помагаше! Давам пример с новите мнения в темите- когато има ново мнение е с червен а когато няма нови е с син цвят и биеше на очи и всичко беше н1 а сега 100 вида па нови па стари па горещи теми и още доста подобни глупости от които няма никакъв смисъл (мое мнение)!

Junior Member
    Хах... ами доста съм разочерована от резултата. Честно казано единственото което ми харесва е човечето до името на сайта.. сериозно! Ясно е, че сте положили големи усилия ама съм искренна. 1во не мога да вляза 1 час в регистрацията си като цъкна ''вход'' или кво беше там не помня. Понеже съм регистрирана със друг e-mail се наложи да използвам входа чрез фейсбука, за да си вляза във тази регистрация. 2ро сайта е страшно бавен. 3то в стария сайт ми харесваше това, че беше по-различен от останалите като говоря за самия форум. Като започна от самите папки и шрифта (всички форуми станаха прекалено еднотипни). Това е...
    Надявам се да оправите поне друдностите при входа.

А това с абонирането относно темите някой ще ми го обясни ли как става, че все още не мога да го схвана... отчайва ме тоя форум вече...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    А къде въобще са емотиконките?!

Мега фен Аватара на machoka
    Няма ги в момента, има някои по-важни работи за дооправяне първо, после ще ги сложим. А за абонирането има няколко опции. В потребителски панел или при пускане на мнение, но не чрез бърз отговор, а стандартно, там има отметка дали да се абонираш или не.

Къде е редактора за подписа?Няма го в настройки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си