стана ли да го еба :Д
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
чакай ся отивам на разузнаване ... ще те информирам , когато постигна успех
натиснах публикувай след като го написах, ама нещо не е станало тейба ;d
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
О.о Бах..излизат ми некви съобщения, че си си достигнал лимита на съобщенията и не може повече..или аз ли съм си ги достигнала.. чакай ся ще си изтрия всички съобщения
Какво , да еба, означава това : "Вие имате 166 запазени съобщения от общо 50 позволени"
Иначе трих, че трих и пак така..иии във вход.кут. нямам никой.
Ей това ми излиза като искам да ти пратя съобщение : Грешки
При заявката ви се появиха следните грешки
Вие достигнахте квотата на запазени лични съобщения и не можете да пращате докато не освободите място.
BrokenKnight сте достигнали лимита на запазени лични съобщения и не можете да приемете повече съобщения, докато не направите място.
много шит ...
Хора, има някакъв лимит на съобщенията. : )
Много от изтритите ми съобщения, след обновяването пак се появиха. И ми пише,че пощата е пълна.. въпреки,че не са много съобщения.
така и предположих ... :Д
е са ше ги махна
стана ли нЯщо или ам бааа :Д
предлобжих ти и приятелство![]()
![]()
обаче ше ставам аз , че тряя карам баба ми до някво диво село :д
айде за ся , после ще вида дали има нещо ;P