- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ИСКАМЕ СИ СТАРИЯ ВИД НА САЙТА!...
Вървете да спамите другаде!
Интелигентният мъж , без комплекси, не чака жената да го потърси, а действа пръв!
Разплачи се и ще ти го върнат.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Q.Q
Готово, чакам!
Интелигентният мъж , без комплекси, не чака жената да го потърси, а действа пръв!
Докато още мрънкате тук , аз вече му свикнах.![]()
Тук има някакви спрелтаци, които ако зависеше от тях още щяха да висят на опашка от клоните и да обясняват на всички, че да вървиш по земята е като всички други животни, за огън и колело не искам и да си помисля как биха реагирали.
Форумът има да се доизкусурява - не е лесно да направиш преместване на всичко, но за няколко дена ще се изчистят бъговете. А на този, където му е сиво и обикновено - отиди в дата.бг - там е оранжево. И в момента с бъговете вибюлетина е около 4 пъти по-функционален от старата бракма, която трябваше да си остане в 2005-а и толкова.
Абе, ще свикнете и с този вид.
Хора много , Човеци малко !
Стария вид си беше супер, само оплескахте нещата :X
HARD BASS !
Забелязал съм, че откакто е с тоя облик сайта, никой не пуска тема като от стария сайт.
n00bs
Много тъп стана форума. Току-виж се евакуирам при Глобала..Сериозно! Даже емотиконките тук suck пък за другото да не говорим.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
не знам дали някой го е казал, но ловсик питаше - влизаш в някоя тема, цъкаш на ника и ти се появява едно прозорче, там пише виж форумните мнения
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Преди имаше едно " Виж своите мнения" ся го няма май има само за новите мнения???????????
Да не е тва "Списък с теми за които сте абониране"
Искам да попитам и къде са старите емотиконки? Аз и нови не виждам
Последно редактирано от mlakniwe2 : 12-02-2011 на 17:19
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Много съм тъп и не мога да намеря иконките? Къдее сааааааааааа? Виждам само 14 "икони на мненията"-къде са другите?
в отпуска са
икони си има, просто не са ви изведени в списък
![]()
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ного си харесвах стария форум.. някак си удобно беше въпреки бъговете.. сега е.. различно![]()
Съмнявам се че ще върнат стария облик за туй ... ще се постарая да свикна..
Ще ми е мъчно за стария![]()
<3 d(ˆˆ)b