.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Зайче <3

Голям фен Аватара на RalittyYy

Зайче <3

Тъй като скоро наближава РД- то ми мисля да си взема зайче, като подарък. Не знаех къде е най - подходящото място на темата, затова я публикувам тука. Искам за знам вашето мнение за декоративните малки зайчета, имате ли , и ако имате как се грижите за него , какво обича, какво е добре за него и т.н. Ще се радвам ако ми дадете някой съвети за отглеждането им.
    И моля ви за бога как се слагат емотиконки в постовете сега с тоя нов облик на сайта ?? Нещо не мога да го разбера, мнго е смотан сега - Не ми харесва Тези емотиконки съм си ги писала както си ги знам за скайпа
    The most truly song ever

Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..
    Родих се принцеса, защото курвите бяха много !
    Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !

Повече от фен
    Съвети за отглеждане- във форумите за домашни любимци има много теми за зайчетата. Много са сладки и аз винаги съм искала да си взема. Има различни породи зайчета. Като дете имахме зайци на село, но не такива малки декоративни зайчета, а големи истински зайци. Бяха страхотно сладки! Постоянно се въртях около тях и ги мачках, докато някой не ми се скара.

Голям фен Аватара на RalittyYy
    Цитирай Първоначално написано от teddybearMV Виж мнението
    Съвети за отглеждане- във форумите за домашни любимци има много теми за зайчетата. Много са сладки и аз винаги съм искала да си взема. Има различни породи зайчета. Като дете имахме зайци на село, но не такива малки декоративни зайчета, а големи истински зайци. Бяха страхотно сладки! Постоянно се въртях около тях и ги мачках, докато някой не ми се скара.
    Да аз бях същата И ние имахме на село няколко заека от тези големите истинските и много им се радвах
    The most truly song ever

Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..
    Родих се принцеса, защото курвите бяха много !
    Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ами, с няколко думи, зайците не са толкова трудни за отглеждане и не изискват много грижи, за разлика от кучетата и котките. Не трябва да се държат на много студено, нито пък на много горещо, щото се разболяват и умират (в смис,няма проблем с температури в рамките на 10-25 градуса). Талашът им се сменя всяка седмица, може и по няколко пъти на седмица. Ядат всичко, от плодове и зеленчуци до върбови клонки (обожават ги). Общо взето са много страхливи животинки, ама в последствие се отпускат.. Страшно гушкави и любопитни. Абе много са готини

Аз преди имах морски свинчета и отглеждането им е същото като на декоративните зайчета. Сменях талаша им минимум по 2 пъти на седмица, защото иначе мирише. Гледала съм и в клетка и в аквариум, но аквариума е по удачно за мен, защото свинчетата ми бяха много шантави и бягаха и изсипваха пловиния талаш извън клетката. Хранила съм ги със гранули, има и специална храна за свинчета и зайчета, като пшенични зърна и разни такива. Хранила съм ги и със зеле, домати, краставици, листа от зелен лук, ябълки също, дори ядат и зелена трева, но това се случи веднъж. Пият вода, имат си специална поилка. Много са дружелюбни и забавни, стоят да ги гушкаш. Като цяло отглеждането им не е никак трудно и е приятно да се грижиш за малки пухкави животинки.
    Последно редактирано от lolabunny7 : 12-03-2011 на 15:10

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си