- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- свирки с презерватив?
Свирка с презерватив не е никаква свирка
Everybody dies, But not Everybody Lives..
Никога не ми е хрумвало да духам с гумата (!) о_О .. тъпичко е...
Свирката с презерватив, все едно да миришеш цвете през противогаз.
за нито един от двамата удоволствие. колкото до безопасността, все пак не говорим за свирките като индустрия и доходи.
Пий Бира За Да Станеш Човек
Абе не си е работа това. Няма смисъл и кеф
Като се "забия" [много просташка дума] с някого на парти, няма да му правя свирка. Не бих направила свирка на някой случаен. Дори в една нова връзка да започнем със секса на 3тия ден, оралната любов от моя страна ще е по-късно. Не знам точно как да се изразя, но свирката е по-интимна от секса, тъй като при нея удоволствието е само за едната страна.
Та да се върнем на въпроса - свирка с презерватив няма да правя, по причина, че ако направя свирка на някого, то ще съм сигурна в него.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Без.. Но винаги на човек в когото съм сигурна !
" I am male so am I lesbian if I like girls!?"
женско съм ..
Веднъж от любопитство почнах да правя с презерватив,обаче много бързо го свалих,защото усещането е ужасно...
То къв е смисъла, майна, да смучеш латексО?!
maDamn
Правя го без кондом ..
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
браво бубке така ни харесва на нас ;д
6б3З10
Свирка с презерватив не е никфа свирка ;дд
Къв е смисъла с гумата.. ;дд ....
Глупаво е, наистина е глупаво, ще се обидя ако ми правят свирка с презерватив. Да не говорим, че ще я заболи устата докато ме откара до края..
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
АЗ ГО ПРАВЯ С ГАДЖЕТО СИ ВИНАГИ БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ...ПИЯ ХАПЧЕТА
Наистина може да си лепнеш херпес и други венерически болести от свирка..Даже наскоро четох за някакви проучвания,че ЧПВ се предавал и орално и може да доведе до рак на гърлото..много гадна работа. Но не правя свирки с презерватив,на мъжете не им харесва.
Believe in yourself.
Прибираш зъбките навътре и действаш само с устните. Действието е същото, както когато се опитваш да направиш deep throat. Така няма да имаш проблем.
Не съм го правила, но ми е интересно. Подозирам обаче, че първите няколко пъти няма да стане и ще ми е смешно и ще си остана без секс ;(
цитат!
"
Че има ХИВ в слюнката си прав,но количеството вирус което се намира в нея/както и в потта и в сълзите/е толкова минимално че не става за заразяване.А и слюнката е естествена защита от ХИВ,затова ако не бъде поета семенна/или вагинална/течност от някоя лигавица,риска от зараза е 0.001 %.Затова дори и ХИВ позитивна ти направи свирка,ако няма ранички в устата или кървящи венци,пък и ти да имаш някоя незабележима раничка по оная работа,рискът да те зарази е толкова минимален колкото да те сгази спрял влак/например/.
"
единствения реален шанс да се заразиш е ако и тя и ти имате ранички (ти по оная работа тя в устата)ако само ти имаш на к*ра шанса е много многооооооооооооооооооооо оооооооооо малък а ако тя има в устата освен ако не ти раздере оная работа няма шанса и в двата случая е колкото да ти се родът стознаци
стига сте лишавали нас мъжете от удоволствие насред някое парти заради няколко малоумни коментара :Д или по добре не излизайте от вас че има шанс да се спънете да паднете да ви се счупат така костите на носа че да влезнат в мозъкът и да умрете
ПП това може да се случи и в вас така че я не мърдайте от пс-то и внимавайте с предметите около вас!! ахахахах
With House in The Soul and Chalga in the Dick i am Unequalled
http://www.facebook.com/aLexI995
http://sofianci.com/ai07o
Даа даа всички момичета, никога няма или не сте правили секс за една вечер, до тук извън темата. Относно това, орален секс с кондом, то момичето трябва е доста опитно, че да усетиш нещо качествено. Иначе до сега винаги са ми правили без и не се оплаква, определено чувството ще е доста по различно, но и идва и следващия момент, че бившата ми беше казала, че било супер гадно, имало вкус на някаква гадна гума. Така, че извода е, ако е с не познат бой с гума, ако си е твой си го пери без.
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "