- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коледата е невъзможна без...
Е довършете изречението по ваше усмотрение![]()
Аз започвам: "Коледата е невъзможна без: елха,коледна украса,семейството,домашни я уют...
Сега да чуя вие без какво не можете на КоледаМисля,че темата е подходяща за раздела,все пак много хора свързват Коледата и с Любовта..
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
без какао, джаз и любимите хора.
Коледата е невъзможна без настроението.
Ако го няма настроението, Коледата се превръща просто в поредния обикновен ден.
И спря да се върти за миг земята..
Коледата е невъзможна без коледно настроение и любими хора с които да я споделиш![]()
Моята Коледа е невъзможна без - любимите ми хора, коледната украса, традициите, подаръците....
Коледата е невъзможна без .. сняг!! ;(
Няма ли го ми е някво тъпо и най - вече коледното настроение не ми идва!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Настроение, сняг, камъни... мани, бе..
Коледа е невъзможна без пари..
И въобще майната му на тоя празник и тези дето идват.. особено Нова Година.. имаш ли пари всеки ден е нова година.. беше ми мерак преди 7-10 години за тия празници.. желание нямам за такива неща.
Любов. Семейство. Домашен уют. Коледна елха. Добро настроение. Коледни песни.
Не може и без едно коледно чудо. Поне в това време на годината можем да се опитаме да бъдем по-добри.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Супер лицемерие става всяка Коледа. Всички се правят на добри и мили, включително голямата част, които през останалата част на годината им е през центъра на гащите за останалите. Всеки втори мърльо (респективно, мърла) е супер състрадателен, подпомага акции и се фука с това и 5 дни след Коледа отново е същото безчувствено говедо.
Коледа е невъзможна без коледно настроение.
А 2ра подред година при мен го няма никакво![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Има нещо вярно в думите ти, без пари си някак си доста по-ощетен за Коледа. Но все пак ако успееш да превъзмогнеш недоимъка (кризата е тряснала всички ни), има неща, които подобряват Коледата. За мен това са коледното настроение, коледните песнички, украсата, прекрасните мигове и моментът на изненадата!![]()
Хм, честно казано, липсват ми ония Коледи, когато вярвах в Дядо Коледа (а това беше до една бая късна възраст за мен) и как в 6-7 сутринта на 25-ти опипвах всички подаръци с идеята да открия моите, щото нашите не даваха да се отварят преди всички да ме станали. Ех, страшно беше. Помня ква радост беше, като си улучих петата книга на Хари Потър и знаех, че е вътре, ама трябваше да чакам до 10-11, за да станат нашите :д Детска радост...
О ,ако знаех ,че има Хари Потър в някоя опаковка до 11ч. щях да съм прочела половината! <3
Аз си спомням ,че при нас Дядо Коледа беше по-модернизиран и ни звънеше на вратата. Винаги мама му отваряше и взимаше подаръците , а тате се прибираше след 10 минути. Никога не можаха да се засекат...![]()
коледата е невъзможна без многобройните дечица, току-що разбрали, че дядо им Коледа е поредната американска златна мина... коледа е невъзможна и без намаленията по големите търговски центрове, макар че точно преди тях, цените се увеличават и фактически намаление няма, а това е поредната измама..... коледа е невъзможна по принцип, въпреки всички замазващи очите на обикновените хорица, неща
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
И аз имам подобни спомени. "Някой" звънеше на вратата и мене ме караха да отворя и да видя кой е. Естествено няма никой и докато се върна в стаята вече на леглото или под него имаше подаръци. Ама татко толкова бърз беше тогава. И аз бързам да отворя, да се върна по-скоро, но никога не можах да го хвана "в действие" ;д. И даже така още по-силно вярвах в Дядо Коледа, писах писма, убеждавах другите деца, че Той съществува..Абе изобщо- детски истории.. ;ДД
Така: Коледата е невъзможна без..коледното настроение, семейството, подаръците...
женско
Без цялото ми семейство, без сняг, без тръпка, без да си в родината си...
Първоначално написано от antifashionshit
Спокойствие и весели хора наоколо, защото когато са ухилени всички, настроението само си идва. XD И съм съгласна за снега. :P
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
без сняг. не да се чудя пролет ли е, Коледа ли е.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Говори ми за убеждаването :Д В трети клас се карах с едни съученици, ама направо им виках, щото те не вярваха в Дядо Коледа и аз отидох при госпожата по немски и й казах "Госпожооооо, кажете им, че има Дядо Коледа!!". Бедната женица какво да направи, каза, че дядо Коледа живеел в сърцето на всеки, който вярва :д