.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 69

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    СПРИ. ДА. ДРЪНКАШ. ГЛУПОСТИ!!!
    нима за теб праведните думи са глупости, а сатанинщините не са?!

и за какво си се засилил да защитаваш неправдата/беззаконието на едни сатанински откачалки, на които не им пука колко човека ще изгорят в пъкала дори и ако там отидат и най-добрите им приятели?!, смяташ ли че Бог ще счете (пред-)умишленото поклонение на сатана за абсолютно безгрешно?!, нима ще има някаква полза за теб или (за) някой от човеците от разните там видове/типове/сортове неспасение и погибел?!, много по-добре не само за тях но и за теб би било ако се опитваш да ги отвърнеш от сатанизма, отколкото да им угаждаш на сатанинщините..... - а уж беше/си разумен човек.....
    Последно редактирано от npp : 12-06-2011 на 14:03

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    нима за теб праведните думи са глупости, а сатанинщините не са?!
    наистина ли? сатанинщини?

и за какво си се засилил да защитаваш неправдата/беззаконието на едни сатанински откачалки, на които не им пука колко човека ще изгорят в пъкала дори и ако там отидат и най-добрите им приятели?!, смяташ ли че Бог ще счете (пред-)умишленото поклонение на сатана за абсолютно безгрешно?!, нима ще има някаква полза за теб или (за) някой от човеците от разните там видове/типове/сортове неспасение и погибел?!, много по-добре не само за тях но и за теб би било ако се опитваш да ги отвърнеш от сатанизма, отколкото да им угаждаш на сатанинщините..... - а уж беше/си разумен човек.....
    Абе сладур, я ми кажи според теб какво е това сатанизъм ако обичаш. Какво прави един сатанист с деня си, какво прави за религията си, каква е връзката му със сатаната?

Опиши ми как си го представяш това
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    наистина ли? сатанинщини?

Абе сладур, я ми кажи според теб какво е това сатанизъм ако обичаш. Какво прави един сатанист с деня си, какво прави за религията си, каква е връзката му със сатаната?

Опиши ми как си го представяш това
    не напразно истинският Господ Бог е казал и написал с собственият си пръст: "да нямате други богове/христосовци освен Мен"(Изход 20:3), "да не си правите верчески/духовни образи/подобия относно каквото и да е нещо, било то на небето, на земята, или в водите/под земята"(Изход 20:4-6), "да не употребявате вярата за цели противни на Волята на истинският Господ Бог"(Изход 20:7), "да не забравяте относно хилядолетният сън-просъница на истинският Бог, понеже докато Той се намира в това състояние вие трябва да внимавате да не допускате верчески/духовни неправди/беззакония"(Изход 20:8-11) - всички тези "Заповеди" са именно онези, чрез които се противодействува на "грехът", който иначе в противен случай може да се развие до степен на световно унщожение каквото е имало по времето на Ной, когато цялото човечество се били превърнали в верчески/духовни беззаконници.....
    Последно редактирано от npp : 12-06-2011 на 21:29

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си