.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Тема: Не знам..

Hybrid View

Значи имало е и месеци в които не сме се виждали по много време и рядко е повече от веднъж смисъл докато си имах приятел на 6 месеца примерно спа с това момче а не така всеки ден да го лъжа и изневерявам Свестни колкото искаш ужж са такива и после пак са като другите поне това момче знам,че е такъв и не се опитва да ме излъже за да спи с мен ,,,
    When i whisper in your ear, I know you feelin me
    If i want to, I can take you
    In the back of the cab, I know you feelin me
    And in the back of the club, I know you feelin me
    We can do it like that, I know you feelin me
    If I want to, I can take you

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Че защо да се опитва като ти сама си разтваряш краката пред него.Вика то само на 6 месец веднъж докато си имах приятел. Браво бе...ти си си направо ангелче. Нормално е да се занимваш само с празни,защото явно имаш нужда да те прочешват отвреме навреме и да се държаш гадно с теб.Всякакви възбуди има, явно това ти е фетиш.Оправи си мисленето о време,защото ще има да те въргалят по леглата си разни празни според твоите думи.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Цитирай Първоначално написано от Ypotrebena Виж мнението
    Значи имало е и месеци в които не сме се виждали по много време и рядко е повече от веднъж смисъл докато си имах приятел на 6 месеца примерно спа с това момче а не така всеки ден да го лъжа и изневерявам Свестни колкото искаш ужж са такива и после пак са като другите поне това момче знам,че е такъв и не се опитва да ме излъже за да спи с мен ,,,
    И какво като не си спала с онзи всеки ден? Един път на шест месеца също е изневяра.
    Момчетата са те разочаровали, така ли? Ами ако те разберат за това, което си правила, какво ли ще казват? Помисли малко, не всичко се върти около теб. Като си искала само да си начешеш еди-кво-си, защо са били тези сериозни връзки?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си