.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Върви на фитнес или тичай в парка, като се чувстваш зле. Чети книга. Излизай с приятели.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Върви на фитнес или тичай в парка, като се чувстваш зле. Чети книга. Излизай с приятели.
    Четенето на книга няма да му оправи настроенито. Категорично НЕ на този етап. Но излизането с приятели или фитнес/тичане е много добра идея. Спортът изгражда характера. Ако не може със спорт, може на инат. Трябва да се научиш да отстояваш своето, независимо дали си прав или не. Иначе прекалената отстъпчивост е лошо качество, което не носи нищо хубаво.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от Lucho Виж мнението
    Четенето на книга няма да му оправи настроенито. Категорично НЕ на този етап.
    е, на мен ми се оправя настроението, пък не знам. :д
    има разлика между кавалерство и мекушавост. тичаш ли твърде подир гъза на някоя мома, засвидетелстваш ли й постоянно колко я харесваш, слугуваш ли й, просто си бита карта. трябва да излъчваш няква мъжественост, сила, непукизъм, непреклонност, ако щеш, а не като мекотело да угаждаш на всяка прищявка на девойката, която си си харесал или да се сдухваш всеки път, когато приятелите ти те избъзикат по-грубо. ниско самочувствие имаш, открий на кво се дължи и се опитай да се промениш в положителна посока, 'щото ако продължаваш така... моментно състояние - на всеки му се случва да се сдуха, окей, ама ако е константа - кофти. животът мачка слабите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си