.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    A може би ти си идиот който с опитва да рационализира нещо, което e напълно безумно и кретеноидно но му се ще да не е така.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Повече от фен Аватара на evropeiski
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    A може би ти си идиот който с опитва да рационализира нещо, което e напълно безумно и кретеноидно но му се ще да не е така.
    Може би това се отнася и за теб. Аз поне вярвам на Бог, а ти.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
    Може би това се отнася и за теб. Аз поне вярвам на Бог, а ти.
    Имаш ли идея колко безумно звучи това+репликата, че за миряните не важи пускането на дълга коса и брада...
    Имаш претенции някакви, но нямаш покритие..

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
    Аз поне вярвам на Бог, а ти.

И какво трябва да значи това "поне"? Не вярвам в паранормални, недоказани глупости. Точка.

Вярвам в това което е логично и/или доказано и съм отворен към предложения. Това че не вярвам в някакъв огнеок, окъпан с кръв, рогат, мечоуст, садистичен демоничен образ на измислен масов убиец от бронзовата ера не ме прави тъжен, както и теб не те прави тъжен това че не вярваш в тики богът на Куиичек (ако се пише така на български) от Моби дик.

Просто си признай насаме че се правиш и че ти е приятно да си синтезираш окситоксини, признай си че си точно като всички билиони, противоречащи си познайници на "истинският, едниствен и непротиворечащ си бог" и психолозите, и fMRI скенерите, и нормалната логика са доста прави като сочат недвусмислено към заключението че си измисляте глупости понеже ви е приятно.

"Ъъх, аз съм мормон и бог ми дава знаци че е истински. Знам че има мюсюлмани, християни, евреи, уикани, будисти, шинтоисти ...(попълни тука хиляди религии)... които казват абсолютно същото нещо, но аз съм различен.

Освен това съм и по прав от онези други пичове от същата ми религия, но с друга деноминация, въпреки че и те казват същото нещо за мен.

Освен това и съм по-прав от всички други пичове от моята религия и деноминация, които мислят различно от мен.

Виждате ли, аз съм 0.000000000000000000000000000...0000000000001% който е всъщност прав и нямам абсолютно никакви реални или логични доказателства или каквато и да е било харизма и сладкодумност и искам да ми вярвате по някаква причина."

Yeah, right
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си