.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88 Виж мнението
    .
    Едно е да не ги харесваш, друго е да дрънкаш глупости отностно състоянието, които са доказани грешни пред 2-3 десетилетия.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    Едно е да не ги харесваш, друго е да дрънкаш глупости отностно състоянието, които са доказани грешни пред 2-3 десетилетия.
    Хубаво де, аз не ги харесвам и за мен тяхното състояние е болестно. Не съм тръгнала да ги преследвам и да им обяснявам как нарушават християнския кодекс... А я ми обясни, че така и така си почнал, според теб педофилита болестно състояние ли е?

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Хубаво де, аз не ги харесвам и за мен тяхното състояние е болестно. Не съм тръгнала да ги преследвам и да им обяснявам как нарушават християнския кодекс... А я ми обясни, че така и така си почнал, според теб педофилита болестно състояние ли е?
    Първо- моето мнение в момента е ташаци - говоря за изследвания и научен консенсус. От тук нататък какво казвам че е според мен е иррелевантно. Ако ще се заяждаш за това се оплачи в някой университет или академия.

Второ- спри да се хващаш толкова за термина "болест". Ако ще се задълбаваме във въпроса ще изиграе лоша шега (случвало ми се е същото нещо дори и тук с "атеизъм, вяра, информация" и вероятно други). Ако искаш използвай "неестествено" или "нефункционално" или че наранява или нещо такова, че ще е по-лесно за разискване.

Трето- отностно педофилията не съм чак толкова сигурен, но до колкото съм наясно наистина има фактор като физическа предразположеност, по-малко отколкото при психо и социопатите примерно
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Повече от фен Аватара на bishop
    Ok, въпрос на лично мнение, свободна си да мислиш каквото искаш. Обаче ми стана интересно (не се заяждам). Колко открито хомосексуални хора познаваш? Тоест такива, които действително са обратни, а не някой ги е обявил за такива в жалък опит да ги обиди.
    Welcome to the end of the thought process.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си