- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ! Незнам какво да правя!
Значи така! Харесвам едно момче което ми е бивше гадже. Той ходи с некви кифли постояно или по точно те ходят след него. Беше казал че съм досадна,но виждам го постоянно да гледа в мен. Аз му казах,че го харесвам, но една приятелка ми изпрати дискусия с него че нали ме мисли за досадна. Той видя съобщението но аз му бях написала че не е за него и той каза слава богу. Какво да направя за да тръгнем ? Просто сме в едно даскало и не искам да се изложа, защото като скъсъхме не си говорихме 2 години
Насила хубост не става.
Като не те харесва, надали ще го "накараш". Ориентирай се в друга посока, момчета колкото искаш.
Ако някой ми каже, че ме мисли за досадна, дори и да е косвено, толкова ще ме заболи, че няма и да го погледна повече.
Ако знаеш само,колко смешна би изглеждала,тичайки след него като "кифлите".Не падай толкова ниско,няма смисъл.
Някои от лигня се разтичат, тука от тъпня протичат...
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Казвали са ми, че съм била досадна .. и човека просто ме загуби оттогава.. т.е. не ми го е казал той, а от друг източник ми беше съобщено.. Съответно се почуствах като смачкана..
Щом сте били един път заедно и сте се разделили не мисля, че трябва да опитваш от ново.. Щом той не иска да е с теб трябва да се примириш.. той явно си е коцкар и няма да си го промени.. ти бъди момиче на ниво и спри да го търсиш.. той ако забележи липсата ти на внимание към него .. той сам ще се отправи към теб..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥