- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра...
А ако тя го обича, ще го кара ли да чака?можеше да те изчака щом толкова те обичаЕто ти още една гледна точка. И съм момиче, впрочем.
Авторке, изпадаш в крайности. Нито е нужно да го оставяш да прави, каквото си иска, нито е нужно да си толкова категорична. Компромис му се вика. А ти си се проявила като разглезена пикла, като не си му оставила никакво право на мнение и не си пожелала да говорите.
Достойнство нямаш ти. За мен няма нищо достойно в това да се отлага нещо, което е нормално да се случи между двама души, които са заедно. И да, сигурна съм, че не е с мен за единия секс, защото мога да мисля и съм го преценила. И сексът не е тъп, ще го разбереш, като пораснеш.
Права си, че темата няма смисъл. Прекалено си неориентирана и живееш в някакъв си твой свят.
Добре говорите ми като на 10 годишна.. съжалявам но съм на 16 и имам понятие какво е СЕКС.. не съм казала че е ТЪП и че НЯМА ДА ПРАВЯ!!!! Когато му отказах той ми каза СЛЕДНОТО " Не се притеснявай,ще чакам колкото е нужно аз те ОБИЧАМ ! " ..
Така.. имал е право на мнение! Можел е да се раздели с мен като съм му отказала.. но пак повтарям.. СЪГЛАСИ СЕ ДА ЧАКА.. ! Не знам вие наистина сигурно веднага почвате със секса..Извинявам се но аз не съм като вас.. не бих искала да ме използват и заебат като първия боклук. Преди да направя нещо бих искала да видя дали е с правилния човек. ПЪК ВИЕ МЕ НАПАДАЙТЕ И ОБИЖДАЙТЕ КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ !
![]()
Дъра дъра дъра...Слушай аз какво ще ти кажа :
1рво да ти го набия в главата - Как ще вярваш,че те обича за толкова малко време това е глупост.
2ро - защо изобщо се нервиш и защо слагаш всички под 1 знаменател
Това,че се занимаваш с някакви пиклъовци си е твой проблем.
Преди да си намериш приятел по-добре го опознай![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ами да, има смисъл да го кара да чака. Колкото и да го обича, може да не се чувства готова, особено ако й е първи път. То и ква тая любов 3 месеца не знам. Както и да е. Ако не си девствен си е по-друго, но ако не си правил секс преди е нормално държанието на авторката, въпреки че не е трябвало толкова категорично да му откаже все едно не иска никога да правят секс.
nigga stole my bike