- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Довечера е финала на X-Factor
Дано Рафинко да спечели
О и между другото искам Коледа
Мерси за вниманието :*
вероятно ще е малкия Жустин Бибо
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
искам Рафи да е победител пък !
I was born to be somebody!
няма да го гледам простотия голяма работа са
6б3З10
Бравоооооооооооо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
радвам се, че не е Богомил.
съжалявам, че не е Александра, която е единственият изпълнител във формата, чиято музика бих слушала.
Богомил много ме дразнеше в опитите си да си придава мъжественост![]()
Стига сте го обиждали така, де, момчето си е много хубаво. Не знам какво е показало българското население по отношение музикалния си вкус, ама сме много, много злобна нацийка.
Човек като не скромничи излишно и е наясно със себе си е надут... Как пък го преценихте...
Рафи - чаровен, искрен, усмихнат
Богомил - самонадеян, "мъжествен", лицемерен
Оф, оф, оф... а Малена е развратница, както и Ренато - перверзник, нали?
не го гледам
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Тоя пикльо дори не трябваше да присъства в тоя формат. Имаше много по-добри от него.
Окей, пуснаха го. Маската на скромността, която беше сложил не може по никакъв начин да ме залъже. И защо да съм злобна? Защото ме е яд, че не спечели Александра ли? Едно прекрасно момиче, един завършен талант, който е бил подценяван толкова дълги години. Айде моля ти се. И ако трябва да сме честни Богомил в старанието си да се прави на супер мощната звезда, доста пъти се осра... и се чуваше при това. Завършен талант бил, нам какъв си... Аре бе... точно..
Как могат да кажат за 15-годишно момче, че е завършено, при положение, че гласът му е още в процес на мутация. Айде .. достатъчно се посмях на изказванията на журито.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
О и аз бая се посмях, скъсаха се да ги хвалят, вече се чудех как не им се изчерпаха речниците откъм суперлативи![]()
Радвам се, че Богомил Бийбър не спечели!