- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ЗА или ПРОТИВ силикона и всякакви други козметични операции?
Аз се сетих за една жена дето отново се направила девствена. Излъгала годеника си, че не е правила секс. Той и казал, че като се заминат за Арабия( от там бил той) ще накара гинеколог да провери. И тя се оказала принудена да го направи.
Аз съм напълно ЗА, стига да е в границите на нормалното.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
определено за ... бих си сложила силиконови цици) ;p
LOUIS VUITTON e марката ;pP
Против, всеки трябва да бъде естествен.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Не бих си направила никога подобни операции само от гъзария.
Но може би ако имам пари ще си оперирам очите, което не знам дали пак се води козметична операция.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
+
Аз лично имам козметична операция и съм твърдо ЗА. Сега се чувствам много по-добре от колкото преди. Имах много ниско самочуствие и стогите критики към себе си нямаха край, но благодарение на операцията вече не е така
Повдигане на клепачи ;d Примерно
каква операция имаш? Ако не искаш да ми отговориш тук, моля те да го направиш на лично![]()
въпреки че имам малко гърди пак не бих си сложила но попринцип съм за
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
^ Хей, разбрах .. корекция на уши. Можеш ли да споделиш повече информация за самата .. операция? От известно време и аз се замислям дали да не си 'поправя" дясното ухо.
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
^ м да малко си ги прибрах, че когато си прибирах косата бях като сателит ;d (писах ти на лично)
Последно редактирано от whitebunny : 12-13-2011 на 22:02
Нямам нищо против, стига да е необходимо, а да не е някаква глупава модна прищявка. Аз лично не бих уголемила гърдите си, не смятам, че имам нужда. Дори и да нямам високо самочувствие, не смятам, че има нещо във външния ми вид, което бих коригирала оперативно. Единственото нещо, което може би някога бих предприела, е да си дръпна веждите съвсем леко нагоре, само няколко милиметра.
Между другото, силиконовите цици изглеждат страшно неестествено. В повечето случаи са перфектно кръгли и просто не са естетични. Освен това с тая мания с кубиците малко започнаха да прекаляват родните и световните "плеймейтки" и прочее. Освен това огромните гърди сякаш поизлязоха от мода напоследък.
Аз съм напълно ЗА, стига да не е нещо фрапиращо...![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Против! Обичам естествените хора .. не като някои, слагат силиконите и после ходят с деколтета по-дълбоки и от Тихия Океан .... и какво демонстрират? факта, че някой им е пъхнал разни химии в гърдите ......Не, нене .. отвратително ... Няма по-красиво от естественото, всички тея силикони, липосукции, по 1 флакон фон дьо тен при гримиране и всякакви такива глупости са супер отвратителни за мен! ПРОТИВ СЪМ с две ръце, два крака и всичко останало ...
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-
Напълно против сякакъв вид корекции на женското тяло. Естественото си е естествено и няма по-хубаво от него.Каквото и да си говорим един ден всеки ще има бръчки, увиснал бюст и всякакви такива неща това е част от нашия живот, защо трябва да променяме нещата? Защо когато станем на 60 години трябва да изглеждаме на 20? Разбирам, че една жена трябва да се чувства добре, да бъде харесвана и така нататък, но слагането на 5 метров силикон на гърдите или на устните не помага да се чувстваш комфортно-само ти се вдига самочувствието и виждаш как 100 годишни дядковци, малки момченца на по 10 и всякакви тинейджъри ти гледат "бомбите".
И без нападки ако може.![]()
Първо тази дискриминация в поста на автора на темата е много глупава, не всички жени изглеждат така след пластични операции. Аз съм твърдо 'ЗА' и нищо не може да ме разколебае, нито пък някой може да ме убеди, че не трябва да правя нещо, което ще ме накара да се чувствам по-добре, по-щастлива, по-красива, с по-голямо самочувствие и т.н. Външният вид не е просто фактор, който ни касае, само когато трябва да изберем интимната си половинка. Той влияе и на психиката ни, няма нищо по-важно от душевния мир и равновесие, а той се постига само, когато човек вярва и е уверен в себе си, което пък от своя страна не би могло да стане, ако имаш клепнали уши, голям нос или нещо от сорта, това влияе на самооценката на един човек. ЗА пластичните интервенции съм.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Rebirthing - кое му е комфортното да носиш нещо изкуствено в себе си??
По принцип съм против, но ако това да не си направиш пластична операция ще означава всеки път като се погледнеш в огледало да ненавиждаш външния си вид то по-добре е да се направи. Естествено без да се прекалява и то само съвсем малки корекции!!!!!!!
Аз съм момче и смятам че всяко момиче трябва да е естествено,но не съм напълно против тези операции.Има момичета който искат да си направят такава операция за да се чувстват по-добре и те не искат да си сложат цици 3 пъти по големи от главите им...всяко момиче има право да си направи такава операция за да се чувства по-добре и да има самочувствие което е нямала,но естествено всичко трябва да е в границите на нормалното,не е нужно едно момиче да стане 50% силикон за да изглежда добре...колкото по естествено,толкова по добре![]()
>>DjBelev<<
колко ли наивен трябва да си, за да си мислиш, че променяйки нещо от обвивката, ще промениш и теб самия...
плитичко се носят някои. толкова по-леко за тях)
Против силикона съм тип чалга певиците, дето не можеш да разбереш къде им свършва силиконовата джука и къде почват гърдите.. Иначе аз съм си природно надарена със чашка Д и се чудя коя нормална жена би искала такива неща ;х Супер много ми пречат, тежат.. да не говоря за противните погледи на чичковци и тн., ако се случи да съм с някое по-голямо деколте.. Майка ми даже каза, че ако е възможно след като стана на 18 ще ме запише на операция за смаляване.. Макар че не знам, така съм се родила, така мисля да си остана.. :д