.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

ами не не е як ,един...абе не изобщо не прилича на актиор точно на педофил си прилича ама стана още по зле днеска след часа по история всички излезнаха ,аз останах ,да си оправя нещо в чантата итръгнах да излизам и той ме викна и нещо да ми обясни и след тва ме пита коя чашка ми е сутиена О.О и аз му казах ,че тва не е негова работа и той се изхили мазно и ми каза,че би искал да ме види без сутен и изобщо белио,че бил много добър в леглото. Аз просто незнаех кво да кажа и си тръгнах и щях да се разплача,много ме е страх вече.Ами ако вземе да ми направи нещо?Незнам ,ама ме е страх да кажа на нашите,те какво ли ще си помислят...

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от yunounderstand Виж мнението
    ами не не е як ,един...абе не изобщо не прилича на актиор точно на педофил си прилича ама стана още по зле днеска след часа по история всички излезнаха ,аз останах ,да си оправя нещо в чантата итръгнах да излизам и той ме викна и нещо да ми обясни и след тва ме пита коя чашка ми е сутиена О.О и аз му казах ,че тва не е негова работа и той се изхили мазно и ми каза,че би искал да ме види без сутен и изобщо белио,че бил много добър в леглото. Аз просто незнаех кво да кажа и си тръгнах и щях да се разплача,много ме е страх вече.Ами ако вземе да ми направи нещо?Незнам ,ама ме е страх да кажа на нашите,те какво ли ще си помислят...
    Trolling? ......

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Trolling? ......
    yep...

Хем те плаши ,хем му отвръщаш на "бъзиците"?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Тва е отвратително, не го оставяйте тоя намира...... Те такива са страхливи е кат се покажат ваще или действаш по друг начин няма да спее да се обади повече, ще ти говори на Вие направо....
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си