- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата любов ..
Какво разбирате под "Коя е била първата ти любов" ? Питам, защото днес се замислих .. повечето казват, че това е човека който са обичали най - много (както и аз мисля) , втори казват, че това е първият човек който са харесали (като броиме и другарчето в детската градина) трети казват, че това е човекът с когото е била първата им целувка. Та .. вие какво разбирате под "Първата любов" ?
Хора много , Човеци малко !
Това е първият човек, който си обичал истински, и който никога няма да забравиш
^подкрепям напълно.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
^ И аз ги подкрепям.
Първоначално написано от antifashionshit
Аз пък не ги подкрепям.
Първата любов буквално си е първа, но доста често си е само едно чисто и просто увлечение, което най - често се проявява в тийнейджърските години под влиянието на хормони. Едва когато пораснеш и осъзнаеш какво точно значи, чак тогава може да се говори за истинска любов.
Последно редактирано от Sh@d0w : 12-14-2011 на 18:54
Последно увлечението под влиянието на хормоните любов ли е, не е ли ? Че нищо не разбрах от написаното...
Не е задължително да е било "истинска" обич или любовта на живота ти.
Според мен първа е именно първата любов, първото увлечение. Първият път, в който ти се присвива стомахчето и червиш бузи при мисълта за обекта на твоите чувства. Онази детската любов, когато и държането за ръце ти се струва много. Това са първите любовните трепети.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Зависи кой как разбира думата любов попринцип. За някои има много любови през живота (всичките ти сериозни връзки), за други има само една - истинската.За първите е първата по-сериозна връзка. За другите няма точно понятие първа любов, защото тя е и последна.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
За първите не е първата по-сериозна връзка, а първата връзка, в която чувстваш нещо различно, която смяташ че може да издържи на всичко и че ще е за цял живот. Това е първата любов. И точно така, най-често тя се появява в тийн годините, когато сме наивни, без предрасъдъци и не търсим изгода във връзката, а само да бъдем с дадения човек, както беше написал някой по-нагоре, дори самото държане за ръце да ни е тръпка. Това е първата, чиста,искрена любов (според мен).
^ Именно де.![]()
Това според мен си е именно първата сериозна връзка. Тя е сериозна точно, защото вярваш, че ще остане завинаги.Първоначално написано от n33d2know
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Никъде не е казано, че е най-силна, но определено мисля, че първата ИСТИНСКА любов си ти остава спомен, защото всички чувста в нея са изпитани за първи път и се помни тръпката просто
Точно.
Моята първа любов започна в 5 клас, в 6-ти с момчето (съученик ми беше) се ... събрахме (:Д) и до края на 8 бяхме заедно.
Беше страшно мило, красиво, детско, непорочно. Пазя страхотни спомени от това време.
Тогава ми беше цялото треперене в стил "харесва ли ме или не", целият рев, когато скъсахме първия път, дивата радост, като се събрахме пак, тайните бележки и погледи в час, първа целувка, доста по-късно - първа ревност.
Тогава беше ненормалното четене по форуми, тогава си формирах повечето възгледи, разбирания и усещания.
Още сме приятели, учим в съседни класове. Много свястно момче е.
Първото момче, което ми докара 'пеперудите' в стомаха за мен е първата любов.
Факт е, че от него помня много повече неща, отколкото от момчето с първата целувка.
Беше преди 10 години (+ -), но за първи път ми се случваше да изпитвам такива чувства и да имам такива специални усещания към някой друг. По-първа любов от тази, аз не мога да си представя.
И спря да се върти за миг земята..
Логично-първия,когото си обичала,след като е първа 'любов',а не харесване.
Последно редактирано от cigarettekisses : 12-15-2011 на 19:52
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Първия човек, който си обичал/а .. а това дали е било истински си е друга тема.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз го имам тва чувство без да го виждам изобщо и без да поддържаме никаква връзка... Понякога ми се иска да не е така, защото си мисля, че ще ми пречи за вбъдеще. Понякога много съжалявам, че този човек не присъства по никакъв начин в живота ми и ми е трудно да го оставя в миналото. А той вероятно никога няма да си даде сметка..
ТОЧНО ЗА ТОВА ГОВОРЕХ ! И аз съм в същото положение и е много трудно наистина.. Човек който знаеш, че не го интересува толкова (или поне се прави ,че не го - понеже е ИНАТ) и знаеш , че трябва да го оставиш , обаче толкова МНОГО си се привързал към него, и до такава степен си свикнал с него, че нямаш сили да му кажеш да си върви от живота ти.
Та.. стигнах до извода, че първата любов ще да е човека който най - много си обичал (ПЪРВИЯТ КОГОТО СИ ОБИЧАЛ ИЗОБЩО) , но всеки има мнение![]()
Хора много , Човеци малко !