.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от n33d2know Виж мнението
    Това е първият човек, който си обичал истински, и който никога няма да забравиш
    И колкото и време да е минало, винаги когато го видиш, знаеш, че е нещо маалко по-специално Не е задължително вече да го обичаш, но заради това, че ти е бил първата любов няма как да го няма онова странно чувство

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka Виж мнението
    И колкото и време да е минало, винаги когато го видиш, знаеш, че е нещо маалко по-специално Не е задължително вече да го обичаш, но заради това, че ти е бил първата любов няма как да го няма онова странно чувство

Аз го имам тва чувство без да го виждам изобщо и без да поддържаме никаква връзка... Понякога ми се иска да не е така, защото си мисля, че ще ми пречи за вбъдеще. Понякога много съжалявам, че този човек не присъства по никакъв начин в живота ми и ми е трудно да го оставя в миналото. А той вероятно никога няма да си даде сметка..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Аз го имам тва чувство без да го виждам изобщо и без да поддържаме никаква връзка... Понякога ми се иска да не е така, защото си мисля, че ще ми пречи за вбъдеще. Понякога много съжалявам, че този човек не присъства по никакъв начин в живота ми и ми е трудно да го оставя в миналото. А той вероятно никога няма да си даде сметка..
    е то вече не е хубаво.. важно е да успееш да го оставиш в миналото. Защото ...да - пречи

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението

ТОЧНО ЗА ТОВА ГОВОРЕХ ! И аз съм в същото положение и е много трудно наистина.. Човек който знаеш, че не го интересува толкова (или поне се прави ,че не го - понеже е ИНАТ) и знаеш , че трябва да го оставиш , обаче толкова МНОГО си се привързал към него, и до такава степен си свикнал с него, че нямаш сили да му кажеш да си върви от живота ти.

Та.. стигнах до извода, че първата любов ще да е човека който най - много си обичал (ПЪРВИЯТ КОГОТО СИ ОБИЧАЛ ИЗОБЩО) , но всеки има мнение
    Хора много , Човеци малко !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си