- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Падат ли си жените по лошите момчета,грешка ли е това?
къде са емотките? *фейспалм*
прочетох напосоки няколко мнения и...
ахахахах, *double facepalm*. Не знам ква е дефиницията на "лошо момче", ама ако под тва се разбира някой от тия лигльовци, дето се направиха на интересни в темата и които, ако не пишеха в мъжки род, щях да съм поставена пред жестока дилема за пола им и сексуалната им ориентация, фейспалмът е крайно недостатъчен, заклевам се. Сигурно на 15 е много вървежно да въртиш по няколко и да се хвалиш, не зная, идея си нямам, но аз тва го наричам келешлък и недораслост. И крайна обърканост при подредбата на приоритети и ценности.
Тоя термин "лошо момче" вероятно е въведен от току-що навлязла в пубертета девойка, крайно разочарована от някой по-голям от нея, който не я е отразил. Мъжът е мъж отчасти 'щото изглежда грубоват, излъчва сила, респект и непукизъм. Т'ва дали ще ти разкъсва дрехите преди секс, или ще те съблича едва-едва, че да не ти скъса някое копче; дали ще правите дивашки секс, или ще го карате по-нежно са някакви съвсем излишни натуралистични подробности, дето въобще не определят дали един мъж е "лошо момче", или не. Както беше казал един от модераторите преди време:"Една жена трябва да знаеш и как да я любиш, и как да я чукаш чак срам да я хване".
В заключение, лоши момчета няма, има просто несходства в характерите(както и Extremescream каза). И като сме почнали с поговорките "Кой квото търси - това намира".
Ами за съжаление доста голяма част си падат, а пък после ревът и често тичат по гъза на някой си.Но така е май,когато не се тича по техният гъз ако решат могат здраво да се захванат за нечии такъв.Все повече ми се струва че добрите момчета сме гледани само като приятелчета именно,защото сме добри и разни жени решават че могат да ни се катерят по главите без особени последствия и да ни връткат.И все пак...още не съм се отказал от идеята да съм добро момче.
PinkPan7her какво искат жените,често и вие сами не знаете,камо ли пък едно/един момче/мъж да знае
И да всъщност лошите момчета могат да имат много добро отношение и да правят много мили жестове...същевременно чукайки се и правейки абсолютно същото с още 1-2-3 жени зад гърбът ти и споделайки пред приятелите си как ви чукат по няколко пък вие изобщо не се усещате и говорейки ви и правейки едно и също за вас като механични машини...а вие всъщност без да знаете сте най-щастливите хора на планета,заради най-готиният пич,който ви е забелязал и ви сваля звезди (не само на вас разбира се),но поне така си мислите изобщо неосъзнавайки че това ще трае само докато сте му интересни или докато иска да си вземе нужната доза секс от вас.dimitar_ak беше написал преди време за нещо пдобно как някакъв негов приятел въртял три негови приятелки плюс още една плюс гаджето му мисля че беше (не мога да намеря сега коментара) и всички били доволни и щастливи изкарвайки го едвали не принца на бял кон и разбира се..с почти всички правил секс,защото вече гаджето му щяло да разбере та та някои им се разминало.И всичко това било само за един бас и от гъзария.Та така
А SunsetGirl ако имаш предвид черната Златка...точно от такива не бива да си правиш категорични изводи. Това е типичната представителка на типа курва, която за парички би го излапала и на най-големият простак и селяк и явно дотолкова е свикнала да яде шамари от разни знайни и незнайни богаташчета че вече и е станало готино това усещане.То човек с боклук как по друг начин да се държи. Като няма акъл в главата какво да правят друго освен да я чукат и да я бият![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!