Мармалад ще стане. От месеци имам проблем и не мога да спя вечер, до към 5 сутринта само се чудя кво да правя, 'щото въобще не ми се спи, а тръгна ли да чета книга/да гледам филм съвсем се разсънвам, та лягам към 4-5-6 и ставам в 8-9, просто 'щото тогава ми започва денят и нямам за кога да се размотавам. Не е яко хич, защото наистина по някое време се натрупва и без да се усещаш, в един момент единствената ти мисъл е, че си искаш само пижамата и нищо друго. Съботите и неделите е изключено да излезеш някъде, просто щото тялото ти жадува за сън, поне при мен е така, ама аз съм от тия, дето могат живота си да прекарат, спеейки, просто по лошо стечение на обстоятелствата напоследък сън не ме лови.
А тва с кафето е много относително. Някои ги удря в нервите и ги държи будни и свръхактивни, на други им се доспива. Аз съм от вторите. Трябва да поема слонски дози кофеин, че да се разсъня, а ако наистина ми се спи и съм уморена, най-много да си изпия кафето и да легна да спя(както се е случвало нееднократно).
Но като цяло е голяма простотия, да. Организмът трябва да се възстановява и затова винаги трябва да намираш време, което да му осигуряваш за почивка