.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv
    пффффф, откъде тая омраза към едно малко дете? Това е много егоистично
    Малките деца наистина могат да са дяволчетa,но това е отделен въпрос.

Повече от фен Аватара на bwef
    сори амаа наистина си много далеч от истината .. преди със сестра ми която е по-голяма от мен беше така обаче от 5-6год сиг. не сме се карали и то,защото може и странно да ти звучи аз правя компромиси спрямо нея, свикнала съм с характера и и се съобразявам ии си помагаме доста често, но това може да стане когато пораснете достатъчно ии разберете, че братята и сестрите не са само злобни и отвратителни човечета които само се пречкат - напротив братята и сестрите са, за да си помагат и, за да се уважават и ще видиш, че някой ден животът ти ще ти се струва скучен и странен без брат ти, пожелавам ти този ден да настъпи час по-скоро

Първо се успокой. Бил съм на мястото на брат ти. Аз имам по-голяма сестра и същото се случваше с нас. Братчето ти, което толкова го мразиш всъщност те обича. Прави такива неща, защото лигнята и глезотенето много тресат на неговата възраст. Просто се кефи, когато те наказват, на него това му е радостта. Мисли си, че прави прости шегички и изобщо не знае за последствията и колко ти изглежда труден живота. Той сам се чуди защо толкова се нервираш. Тоест: Прави си малки шегички, ти много им се връзваш, той се кефи на това, но все пак не разбира "тинейджърството". Не мога да ти дам съвет, защото тази ситуация я оправя само времето. Към 9-10 годишна възраст (най-късно) ще се вразуми и сам ще се чуди защо е правил това. А да знаеш аз какви неща съм правил на моята сестра. Веднъж с нейна приятелка си говореха "по женски" и аз настоявах да разбера какво си говорят, те не искаха да ми кажат и аз почнах да рева и я наказаха. Заради много други неща тя се нервеше и почна да ме бие и напада и затова само я наказваха. На братчето ти просто му обръщат повече внимание защото е по-малък и ти се нервираш, завиждаш му. Родителите ти са останали с впечатление че си жестока и затова вече непрекъснато те наказват. Потрай още 1-2 години и ще мине. Сега не казвай, че брат ти съсипва живота, а си гледай уроците. Не забравяй това: Веднага щом усетиш, че брат ти се вразумява си промени отношението към него и така ще се радвате че се имате. На теб ти е по-трудно, защото нямаш от кого да се учиш за грешките в живота си, но брат ти ще ти се радва за това, че научава много неща покрай теб. Леле написах роман, по-добре да спра.

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    ОМГ бива ли да има толкова прости "хора"
    И какво, провали ти изключително дългия досега живот, защото получава повече внимание
    не думай
    NOH8

Цитирай Първоначално написано от HotLife
    ОМГ бива ли да има толкова прости "хора"
    И какво, провали ти изключително дългия досега живот, защото получава повече внимание
    не думай
    хейтърче сладко, "no hate" се пише отделно :P
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Майка ти е тъпа патка. Тва мисля аз. Има 2 деца и трябва да ги обича еднакво, а не да те пренебрегва. И относно брат ти: Дребно вредно.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от lude7ina Виж мнението
    Майка ти е тъпа патка. Тва мисля аз. Има 2 деца и трябва да ги обича еднакво, а не да те пренебрегва. И относно брат ти: Дребно вредно.
    ++

Но ти пък така да реагираш. Хормони и пубертет. След 3 години ще се осъзнаеш и ще ти влеза малко акъл в главата. Бил ти провалил живота - ти чуваш ли се какви врели некипели ги дрънкаш?

Както някои беше написал по-горе: да ти имам проблемите.

Ти си малка, наивна, неосъзната.. Извинявай ама точната дума е ПРОСТА

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Ревност му се вика на това, душа. Ще ти мине и с малкия ще се спогодите. Той просто се забавлява, ти много се връзваш и тва е положението, а майка ти се притеснява, че ти, вместо да си играеш с малкия бонбон, ревнуваш от него и господ знае още какви ги дрънкаш. Дишай спокойно, не ти е провален живота, той още не е и започнал. Нормално е на малкия да му се обръща повече внимание, щото той сигурно не може и да се храни без да се превърне в картина на Пикасо. Мирно, тихо, кротко, по братски. Успокой хормоните.
    Успех и весели празници!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си