.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 90
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Може да се вържат по някакъв начин, амаааааа малко съм скептична към тях , малко са ми чалга
    maDamn

Голям фен
    Град
    София
    Харесвам кожени панталони, но не и клинове-мисля, че е доста селско и чалгарско тая история с кожените клинове и в повечето случаи не се съчетава добре с каквато и да било блуза или обувки.
    Queen of the Damned

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    pyxkawataa
    Аз също съм от София и понеже попита от къде да си вземеш, аз си взех от Младост- за 10 лева
    awerw

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Аз много харесвам кожените клинове. Нямам, но смятам скоро да си взема. И не, не съм чалгарка и не смятам, че тези клинове са такъв стил.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Аз слушам и чалга, и какво?
    awerw

Повече от фен
    Напъследък виждам доста често хора с такива клинове, не на всеки слаб човек стои добре. До цялостен стил е, а и не разбирам как тръгват зимата само по такова кожено клинче..

Град
    Хасково
    То е една зима сега.. нито сняг, нито студ.
    sapphire5 Просто изтъкнах, че не съм привърженичка на този стил и все пак бих сложила такъв клин, защото някой по-нагоре беше казал, че било чалгарско.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Фен
    Град
    Казанлък
    На мен лично не ми харесват. Не са ми по вкуса...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Bukuuu Виж мнението
    То е една зима сега.. нито сняг, нито студ.
    sapphire5 Просто изтъкнах, че не съм привърженичка на този стил и все пак бих сложила такъв клин, защото някой по-нагоре беше казал, че било чалгарско.
    Абе, не е съвсем така за зимата. Аз живея във Варна и тук си има един постоянен вятър. Много често тази есен имаше и бурни ветрове- на няколко пъти от октомври насам. И се усеща доста по-студено от реалните градуси. И да излезеш с такова клинче в 8 часа сутринта ми се вижда абсурдно. Но всеки си решава.

За магистралата стават да.

Град
    Хасково
    ^Ъ? Ще се въздържа от коментар.
    Аз си купих на скоро такъв клин и ми е много удобен.

Голям фен
    Град
    София
    Няма от какво да се въздържаш! На българките тия кожени клинчета стоят доста евтино!!!
    Queen of the Damned

Град
    Хасково
    Защо слагаш всички под един знаменател? Много зависи от това с какво е съчетан клина. Аз го носих веднъж с карирана риза, която покриваше наполовина дупето ми и според мен стоеше прилично добре.>>>

Голям фен Аватара на Starless
    Попринцип аз не бих тръгнала само по клин.. Да, често нося клинове, но с туника.
    По темата: Имам кожен клин, но съм го обличала 1 или 2 пъти и то на дискотека, както казаха доста момичета и според мен не става за ежедневието или за училище..

Голям фен
    Град
    София
    В повечето случаи съм виждала такова нещо http://i43.tinypic.com/2lvdymf.jpg и никога такова http://i40.tinypic.com/ouphxi.jpg, затова реагирам така остро!
    Queen of the Damned

Мега фен Аватара на koshtramba
    Съгласна съм с BonnieandClyde666, разликата между 1-вата и 2-рата снимка е... светлинни години.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Голям фен
    Град
    София
    Най-после някой да ме разбере!
    Queen of the Damned

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    На мен ми харесват, но съчетано като на втората снимка. Бих носила,да. Първата е повече от отвратителна, то това не само с кожен клин, а и с обикновен изглежда зле.
    Everything changes, but beauty remains ...

anonymous708973
    Guest
    Тоест, идеята ви е, че горната дреха трябва да покрива дупето? Съгласна съм, но ако не беше позата, момичето от първата снимка можеше да изглежда и доста добре.

Кефя им се, обаче подозирам, че няма да го нося, ако си го купя. Според мен си върви с памучни неща, а не с тънките пуловерчета, които аз нося зимата. Обаче съм хвърлила око на един памучен клин с ръб в Манго-то. Мнооого яко изглежда, дано да не е свършил.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Как така ръб? Аз си търся клин някакъв по-...як, обаче не знам какво точно искам
    Everything changes, but beauty remains ...

съгласна съм с всички,че зависи от фигурата и как е комбиниран, но на мен повече ми харесват клинчета от този тип http://data.whicdn.com/images/119636..._500_large.png
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

Голям фен
    Град
    София
    Коженият панталон или клин би стоял много добре и с пуловер от сорта на това нещо http://i42.tinypic.com/14dzo75.jpg, също така мисля, че ще стои добре и с по-тънък пуловер и блейзър отгоре!
    Queen of the Damned

Мега фен Аватара на koshtramba
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен
    аз харесвам кожените клинчета, обаче трябва да са комбинирани добре : ) например като ^ снимчици
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Голям фен
    Град
    София
    Мхм. Това си е класика в жанра!
    Queen of the Damned

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си