Вярно ли е че известно време след като си направиш татуировка не трябва да се прави секс??
Ако ти е на хуя/путката, определено не трябва![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Не съм чувал за такова нещо. (освен горепосочените примери) Къде ти е?
Първо кажи къде е,тогава ще ти даваме съвети докъто се подхилкваме под мустак.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Ниско на корема
Ми аз бих поизчакал малко, ако е прясна. Ше вземе по време на секса да се лепне я за чаршафите, я някъде другаде, а то си е все още рана (ако е толкова скоро) и допирът с други повърхности е кофти малко.
Вярно е.........
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Изчакай да почне да се бели (даже най-добре да се обели изцяло) и тогава действай. А това с допира до чаршафа-вие прави до стената ли спите, като се татуирате? Моя татус е от коляното до глезена, и имах проблем първите 1-2 часа с допира до други повърхности. Но си спях в чаршафите, без да ми е проблем.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
нищо подобно аз нямах проблем в секса още на третия час след дупченето![]()
Надали има нещо такова. Поне аз за пръв път чух подобно нещо.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Да ,особено ако татуировката ти е зад ухото , най-добре е да не правиш секс...НИКОГА!
maDamn
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Направи си на челото и ще имаш проблеми със секса за доста дълго време![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!