.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    домашен любимец ?? (мишленце,рибки,зайче,хамст ер,костернурка) Ако обича животни,няма как да не се зарадва )
    Другия вариант е парфюм, ако пуши интересна заплака +пепелник(виждала съм много красиви и интересни) или нещоо друго..
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    домашен любимец ?? (мишленце,рибки,зайче,хамст ер,костернурка) Ако обича животни,няма как да не се зарадва )
    Другия вариант е парфюм, ако пуши интересна заплака +пепелник(виждала съм много красиви и интересни) или нещоо друго..
    домашен любимец за момче ? според мен не подходящо най-малко че може да няма условия да го отглежда, а за желание да не говорим, това е по подходящ подарък за момиче.
    иначе сребърна гривна ако носи ? ако е по дебела можеш да си гравираш и името
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    Идеята с домашния любимец е много готина!Аз на моя приятел(заедно сме от 2 г) му подарих Самоед и ацки много се зарадва та даже и на мен го кръсти

BuBy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си