.

Виж резултатите на анкетата: Целувката изневяра ли е според вас?

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

62 82,67%
  • Не

13 17,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

ЦЕЛУВКА, ПРЕГРЪДКА И СЕКС ЗА ЕДНА ВЕЧЕР НЕ СА ИЗНЕВЯРА!!!! Изневяра са чувствата. Една връзка паралелно с друга. Това е изневяра, не моментното желание.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    За мен специално целувката си е изневяра, която има малко по малко тежест от секса. Но завси и каква ще е целувката де. Ако е с език си е чиста изневяра и другото са си просто оправдания. Виж ако е някаква бърза целувка без език по някакъв повод или празник или пък просто за здрасти може би не е, но ако не е по бузите, а по устата и това отива понякога към флирт, което значи че човек трябва все пак да си е с повишено внимание при такава ситуация.

Цитирай Първоначално написано от ProudToBeAStoner Виж мнението
    ЦЕЛУВКА, ПРЕГРЪДКА И СЕКС ЗА ЕДНА ВЕЧЕР НЕ СА ИЗНЕВЯРА!!!! Изневяра са чувствата. Една връзка паралелно с друга. Това е изневяра, не моментното желание.
    Това малко ми прозвуча като вчера в Столичани в повече. "Не е изневяра с чужденец,не е изневяра и с българин дошъл си от чужбина,не е изневяра секс за една нощ,не е изневяра целувка, не е изневяра ако не ви хванат....с една дума пълни оправдания.

За целувката си казах мнението,прегръдката не е стига да не стане така че да не може да се пуснете, а секса за една нощ си е пък чиста пълна и голяма изневяра...
    Последно редактирано от Niakoitam : 12-22-2011 на 12:06
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от ProudToBeAStoner Виж мнението
    окей значи по тая логика аз ше ходя по къщите на хората само за по 1 вечер... няма да имам никви чувства към тях ама все пак си вършим работата... И тва не е изневяра...
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си