.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho Виж мнението
    Че кой си затваря очите? Децата са се пребили и са починали. Кой е виновен няма как да знаеш, защото това си е 'божия работа' както се казва, мой човек. СПОРЕД моите убеждения, знания и наблюдения хората сами привличат тези събития в живота си. И понеже всички тук сте чувствителни нека наблегна на факта, че не казвам, че това е неоспорима истина, напротив, казвам, че това е моята гледна точка и убеждение и не е нужно да го споделяте :3
    Никой не си затваря очите за нищо, всеки вижда това,което се е научил да вижда и иска да вижда.. Неврончетата в мозъка са подредени по начин, че да ни кара да мислим, че виждаме истината, докато всъщност виждаме всичко както си искаме на базата на убеждения, изградени от спомени. :3
    Не мисля, че на някого му се четат метафизичните ти философии точно в тази тема.

Смъртта на тези деца е трагедия поради ред причини, всички които произтичат от това, че са били на по 10-12 години, животът е бил пред тях и умирайки са пропуснали толкова много неща, съответно и толкова много хора са изгубили от липсата им. На всичкото отгоре умират по толкова тъп начин, който е можел лесно да бъде предотвратен.

Най-малкото можем да се замислим колко тежки последствия може да има когато сме небрежни, бъркаме си в носа и не си вършим работата както трябва.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Не мисля, че на някого му се четат метафизичните ти философии точно в тази тема.

Смъртта на тези деца е трагедия поради ред причини, всички които произтичат от това, че са били на по 10-12 години, животът е бил пред тях и умирайки са пропуснали толкова много неща, съответно и толкова много хора са изгубили от липсата им. На всичкото отгоре умират по толкова тъп начин, който е можел лесно да бъде предотвратен.

Най-малкото можем да се замислим колко тежки последствия може да има когато сме небрежни, бъркаме си в носа и не си вършим работата както трябва.
    Еми отминавайте ми постовете
    Не знам 10-12 годишни деца какво са търсили в дискотека помежду другото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си