.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy

Къде е границата ви в експериментирането?

Какво бихте си позволили да пробвате в секса и смятате, че ще ви хареса и кое е вече прекалено? Ама дайте примери - анален, double penetration, хардкор завързвания, запушване на устата с някакви накрайници, анални топчета, секс на обществени места и прочее.
    Пишете си и пола. Мисля, че е от значение.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Момиче съм , бих пробвала анален , бих пробвала и съвсем лека форма на BDSM , но това с DP и да си вреш по дупките всякакви предмети,които не са предназначени за там , с всякакви форми - не мерси Секс на обществено място , не го изключвам
    maDamn

Според мен най-важното е да си с точния човек.
    Всичко друго се получава от само себе си...
    Няма нищо лошо в експериментирането, в пробването на нещо ново.
    За някои, например, е табу аналният секс или сексът на обществени места, за друг - нещо нормално...
    А за мен точно тези неща, правят сексът всеки път различен и горещ.
    Границата всеки сам си я преценя.. на мен ми идва малко в повече идеята за транссексуалните..
    Има и други неща, но в момента се сещам за това... ахах
    А, да, и пикаенето.. ахха..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Границата ми (освен извращенията тип скатове, писинги и прочие естествено) са ми тройките. На това не бих се навила. Аналния не ми е фетиш (и на него също), но на това бих се навила някога, ако ни се прище. Секса на публични места, връзването, запушването на устата, играенето на роли и прочие отдавна ги правим редовно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Харесва ми идеята за секс на обществени места, но още не сме пробвали. Май си падаме традиционалисти по отношение на местата. Иначе за тройки, DP др. не съм навита ...
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Амии всеки си има някакви граници. Анален съм правила, секс на публично място също е готино, лек BDSM бих пробвала, тройка също и ДП много бих искала някой ден, но с подходящ човек. Иначе примерно писинг, фистинг... това не е за мен...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    За всякакви играчки (белезници, топчета, броеници, вибратори етц) съм, завръзвания, роли (но подозирам, че ще се спукам от смях :Д), анален секс, ако преценя, че е достатъчно внимателен, обществени места - с голям кеф.

Тройка с моя не бих правила - нито с друг мъж, нито с друга жена. Това е тотално прецакване на връзката, нещата абсолютно никога няма да са същите, след като аз съм видяла да чука друга пред очите ми или той е видял как някой чука мен. Просто няма как да не ни се обадят собственическите инстинкти. Ако ми се прииска един ден, ще е с двама непознати, независимо от пола.

Скатове, писинг, фистинг, прочее идиотизми - не, благодаря.
    Колкото до DP - интересно ми е като усещане какво би било с два ъъъ.. реални члена, но подозирам, че няма да е нищо особено и ще е по-скоро странно некомфортно и некоординиране, отколкото възбуждащо.

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тройка с моя не бих правила - нито с друг мъж, нито с друга жена. Това е тотално прецакване на връзката, нещата абсолютно никога няма да са същите, след като аз съм видяла да чука друга пред очите ми или той е видял как някой чука мен. Просто няма как да не ни се обадят собственическите инстинкти. Ако ми се прииска един ден, ще е с двама непознати, независимо от пола.

Колкото до DP - интересно ми е като усещане какво би било с два ъъъ.. реални члена, но подозирам, че няма да е нищо особено и ще е по-скоро странно некомфортно и некоординиране, отколкото възбуждащо.
    Добре де, DP с два реални члена е тройка с друг мъж, нали беше против тройките?!
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fenasf Виж мнението
    Добре де, DP с два реални члена е тройка с друг мъж, нали беше против тройките?!
    Тя е против тройките в сериозна връзка. Ако е необвързана, би.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Яка тема .

Аз НЕ бих пробвала следните неща - BDSM, фистинг, писинг, скат, double или triple anal, анилингус. Някой видове парафилии също никак не ми допадат, а дори ме отвращават.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Някой може ли да ме светне какво е скат?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

В сексуалния акт се включват...хм, изпражнения. 2 girls 1 cup е пример за скат.

Като цяло съм отворена към почти всякакви сексуални експерименти, с изключение на екстремните скат, писинг и т.н. За анален секс съм навита, стига да имам достатъчно доверие на човека, с когото го правя и да знам, че ще бъде внимателен. Много искам да включа играчки, но повечето мъже се комплексират от идеята, което не разбирам особено. ДП е интересно като фантазия, но не мисля, че някога ще ми се случи в реалния живот. БДСМ много ме привлича като идея, но трябва да е с някой, който е наистина доминантен и то не само в леглото. Доминантен като характер, човек, с когото да се чувствам дребна и подвластна на самия него. Запушванията на устата не ме кефят обаче. Роулплеят също не ме кефи, въобще не ми е възбуждащо. Сексът на обществени места също е яко като идея, но още не се чувствам готова.
    Последно редактирано от ThroughStruggle : 12-22-2011 на 23:13

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fenasf Виж мнението
    Да, затова бих го направила единствено и само ако съм необвързана.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Определено казвам мотивиращо "НЕ" на скат, писинг и техните производни. Прекалено голям застъпник на личната хигиена съм, за да си позволя подобни мизерии. BDSM бих пробвал само в soft вариант. Игрите на роли, играчки и т.н. ме кефят, относно груповите изпълнения съм 50/50 - зависи в кви отношения съм с жената/жените и от конкретната ситуация. И аз не подкрепям тройките, когато 2ма от участниците са обвързани. Аналния секс би бил добро разнообразие от време на време, но е нужна предварителна подготовка и висока лична хигиена. Връзване, footfetish също са нелоша алтернатива.

Като цяло това какво ще ми хрумне и какво ще осъществя зависи от човека, с когото съм и дали ще успее да ме провокира по подходящ начин.

Мъж съм.
    Welcome to the Jungle...

Стига да няма пишкане и акане, ще се навия на почти всичко
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Повече от фен

Question

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Яка тема .

Аз НЕ бих пробвала следните неща - BDSM, фистинг, писинг, скат, double или triple anal, анилингус. Някой видове парафилии също никак не ми допадат, а дори ме отвращават.
    Все понятия, които не знам. Може ли някой да поясни?
    По темата аз бих пробвала тройка (и с още един мъж и с още една жена), анален - може би, ако вярвам на партньора си. Иначе връзвания, белезници, игра на роли, доминиране.. добре звучат
    Последно редактирано от portokalka1994 : 12-25-2011 на 00:23

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Момиче съм. Не бих пробвала скат, писинг и прочие. БДСМ.. 50/50 съм. ДП- в никакъв случай, ако имам някакви по-особени чувства към единия.
    Секс на обществено място, тройка, в която да участва още една жена-с най-голям кеф. Анален секс- за разнообразие от време на време с правилния човек.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от portokalka1994 Виж мнението
    Все понятия, които не знам. Може ли някой да поясни?
    BDSM - виж в уикипедия. Накратко казано, представлява изключително груб секс, при който единият партньор играе ролята на доминантен, другият - на подчинен. Обичайни са връзвания, обиди, причиняване на силна болка и т.н.
    фистинг - от англ. fist - юмрук. Вкарване на юмрук във вагината или ануса.
    писинг - партньорките уринират един върху друг.
    скат - партньорите акат един върху друг.
    double или triple anal - 2 или 3 пениса в едно и също дупе (сиреч, твоето).
    анилингус - лизане на ануса.

Мега фен
    The only limit is imagination
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Бих пробвала да ми запушат устата, анален секс, всякакви завързвания и т.н

Всичко зависи от разкрепостеността на човек и може би моментното му настроение, за мен няма забранени неща, отворен съм да експериментирам всичко, но неща като "скат" и "писинг" ме ОТВРЪщАВАТ! За нищо на света не бих участвал в подобни мероприятия. Сексът на обществени места ми допада

Аз бих пробвала анален и секс на обществени места. Честно казано последното ми допада най-много За тройка едва ли бих се навила някога.
    П.С. момиче съм

Интересно ми е Александра какво ще каже. Сигурно вече не са останали граници за прекосяване. (не го казвам с лошо)

Нищо човешко не ми е чуждо т.е всичко бих...

Мега фен Аватара на D1esel
    Обожавам аналните топчета, както и някой да ми ака в устата Пикането вече не го обичам, щото веднъж щях да се удавя в пикня.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си