- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- OMG и Мойсей от Х фактора бил детствен!
само да добавя, че фаворитките ми са украинки и унгарки
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Алооо ебача на цели две жени, препоръчвам ти три неща:
1во да си смениш ника на ЕбачаКон
2ро да научиш думата "девственост", от която пък идват и думите "девствен", "девствена" и т.н.
3то да научиш някоя друга българска думичка. Абсолютно сигурна съм, че всеки средно интелигентен човек ще се сети за превод на думата "nerd"
О, и само да добавя - зеленото е хубаво на очи, не на лице. Така че недей да хвърляш завистливи обиди към HolyShit. Момчето тренира и се поддържа, а ти седиш на компютъра и обвиняваш, че хората се "наблъсквали" със стероиди, за да скриеш колко си жалък всъщност. Наистина ми е жал за момичетата, които си е*ал като "кон магарици". Честно казано се съмнявам, че има толкова глупави и отчаяни представителки на нашия пол...
1-во - аз съм як е*ач, натискат ми се всички, но аз подбирам. Имал съм шанс да е*а не 2, а 20! Просто съм ги подбирал.
2-ро - Не ме учи ти мен на грамотност. Думата детсвеност я знам, защото съм бил детсвен. Но вече съм я забравил, защото не съм вече детсвен.
3-то - знам много български думички и ще ти кажа цели 3 от тях спецално за теб: "е*и си майката
Момчето дето се блъска със стероиди да се е*е в г*за. Аз ако се наблъскам със стероиди, както той прави за да се почувства повече мъж, аз не мъж, а Херкулес трябва да стана тогава. Тъй, че аз съм най-якия нека те е ят.
Мхм, показа колко си умен. Вместо да дадеш смислени аргументи или да се извиниш, ти започна да псуваш. Такива "интелектуалци" като теб ги пускат по милост в трети клас.
Амиии отвори си учебника и старателно провери. По едно време наречено "Златния век" българският народ е бил един от най-силните. Но явно после са се появили най-старите представители на вашите родове и са заразили цялата държава с простотията си...
Златния век? Кога е това? Нещо не се сещам... Ако говориш за Цар Симеон, само да напомня, че тогава е било пълно с болести, има го документирано, чел съм го. А хората кога се разболяват? Когато не си дохранват...Златен е бил века за болярите, а за селяните като теб - лайнян.