.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 132

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    винаги сме били такива
    Ти и всички от твоята рода - вероятно, грам съмнение нямам. Но някои хора се опитваме да изчистим лошото име, което такива, като ЕбачаКон без много много старание, посрамват.

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от CeLuVcHo0o Виж мнението
    Ти и всички от твоята рода - вероятно, грам съмнение нямам. Но някои хора се опитваме да изчистим лошото име, което такива, като ЕбачаКон без много много старание, посрамват.
    Че кога сме имали добро име? Тия учебници по история нещо много мозъци промиват. Винаги българите сме били прости, а жените ни ку*ви. А ако някой е по-умен- другите са го унищожавали със злоба и завист, освен когато е успявал да избяга в чужбина.

Мега фен
    продължавай да чистиш и престани да се правиш на много знаеща, като си толко умна стани професор, а не да ръсиш морал из някъв тийн форум
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    продължавай да чистиш и престани да се правиш на много знаеща, като си толко умна стани професор, а не да ръсиш морал из някъв тийн форум
    О, представителят ни в Англия се обади. Така скъпи Oy7ofCon7roL аз не ръся морал. (Потърси си значението на думата в речника...) Вместо да си замълчите като себеуважаващи се същества, вие продължавате с глупостите. (Ти малко по-нормално и възпитано от ЕбачаКон, но все пак..) Просто се опитвам да покажа, че има и умни хора в тази държава. Инат съм и докато не си замълчите, няма да спра да ви показвам колко сте елементарни, използвайки собствените ви постове.

Мега фен Аватара на D1esel
    О, представителят ни в Англия се обади. Така скъпи Oy7ofCon7roL аз не ръся морал. (Потърси си значението на думата в речника...) Вместо да си замълчите като себеуважаващи се същества, вие продължавате с глупостите. (Ти малко по-нормално и възпитано от ЕбачаКон, но все пак..) Просто се опитвам да покажа, че има и умни хора в тази държава. Инат съм и докато не си замълчите, няма да спра да ви показвам колко сте елементарни, използвайки собствените ви постове.
    Имало умни хора Абе ти май в някаква приказква живееш Умни хора, ако е имло изобщо някога, те отдавна са в чужбина. Тук сме само е*ачи и нърдчета като теб :* Като ме наричаш ЕбачаКон не ме обиждаш, а дори се гордея с това!

Мега фен
    Нали осъзнаваш, че до тук нищо смислено не каза освен няколко общи приказки, които си разменят бабите на пазара като се видят ?
    Ако това те кара да се мислиш за много умна ми става много жално за теб и доказва колко си глупава всъщност.
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си