.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 132
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    продължавай да чистиш и престани да се правиш на много знаеща, като си толко умна стани професор, а не да ръсиш морал из някъв тийн форум
    О, представителят ни в Англия се обади. Така скъпи Oy7ofCon7roL аз не ръся морал. (Потърси си значението на думата в речника...) Вместо да си замълчите като себеуважаващи се същества, вие продължавате с глупостите. (Ти малко по-нормално и възпитано от ЕбачаКон, но все пак..) Просто се опитвам да покажа, че има и умни хора в тази държава. Инат съм и докато не си замълчите, няма да спра да ви показвам колко сте елементарни, използвайки собствените ви постове.

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от Brooklyn Виж мнението
    няма по смислени и точни думи ! евала
    Мерси, мерси! Жив и здрав да си!

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Аз как се пише държавъта в която живея мноо добре знам! Пии си астероидите там и трай! И внимавай да не ти окапе пишака от тях, че тогава основното за което го правиш просто няма да можеш да го правиш.
    Ами ако не го правя за това,което мислиш ти ?

Аз съм деТствен защото по цял ден правя 110 килограма лежанка пред компа.Не, сериозно, научете го този български език

Голям фен Аватара на Brooklyn
    Град
    •••Пловдив•••
    ем за ко го прайш ве бай хуй ???
    Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

Цитирай Първоначално написано от CeLuVcHo0o Виж мнението
    О, представителят ни в Англия се обади. Така скъпи Oy7ofCon7roL аз не ръся морал. (Потърси си значението на думата в речника...) Вместо да си замълчите като себеуважаващи се същества, вие продължавате с глупостите. (Ти малко по-нормално и възпитано от ЕбачаКон, но все пак..) Просто се опитвам да покажа, че има и умни хора в тази държава. Инат съм и докато не си замълчите, няма да спра да ви показвам колко сте елементарни, използвайки собствените ви постове.
    Имало умни хора Абе ти май в някаква приказква живееш Умни хора, ако е имло изобщо някога, те отдавна са в чужбина. Тук сме само е*ачи и нърдчета като теб :* Като ме наричаш ЕбачаКон не ме обиждаш, а дори се гордея с това!

Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Ами ако не го правя за това,което мислиш ти ?
    Значи маникенче ще ставаш Значи освен, че си детствен си и бъдещото гадже на Евг. Минч.

Цитирай Първоначално написано от kayns Виж мнението
    Аз съм деТствен защото по цял ден правя 110 килограма лежанка пред компа.Не, сериозно, научете го този български език
    За какво пишете деТствен с главно Т посредата беее а после аз съм бил прост. Калпавци дето не можете да пишете. рацете ви треперат и нтискате капслока през 2 думи...

Мега фен
    Нали осъзнаваш, че до тук нищо смислено не каза освен няколко общи приказки, които си разменят бабите на пазара като се видят ?
    Ако това те кара да се мислиш за много умна ми става много жално за теб и доказва колко си глупава всъщност.
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Леле, ама ти си по-тъп отколкото очаквах. И май нещо много бързо се научи да пишеш а? хахаах Смешковци! Хората се бъзикат с него, а той им вика "мерси,мерси" и "гердея се с това".

Леле, ама ти си по-тъп отколкото очаквах. И май нещо много бързо се научи да пишеш а? хахаах Смешковци! Хората се бъзикат с него, а той им вика "мерси,мерси" и "гердея се с това".
    Да гордея се, че съм е*ач и е*а като кон! Що, трябва да е*а като овца и да чета книги назаем от библиотеката и да си мисля, че съм нещо повече от другите щот съм детствен...??

Голям фен Аватара на Brooklyn
    Град
    •••Пловдив•••
    тоя с щангите нали се сеща че и 200 кила гигант от мускули да стане , пак ще му чупа едно шише в главата и ще го завържа да го изтезавам и ще мине през ада

не е важно да имаш здрави ръце , а да не ти пука и да имаш здраво сърце
    Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

За какво пишете деТствен с главно Т посредата беее а после аз съм бил прост. Калпавци дето не можете да пишете. рацете ви треперат и нтискате капслока през 2 думи...
    За да ти покаже грешката... Еххх трагичен случей си, момче.

Да гордея се, че съм е*ач и е*а като кон! Що, трябва да е*а като овца и да чета книги назаем от библиотеката и да си мисля, че съм нещо повече от другите щот съм детствен...??
    Абе ти ако щеш и като бик почни да ебеш, но научи български. Тогава поне ще имаш нещо, с което да се гордееш.

Цитирай Първоначално написано от Brooklyn Виж мнението
    тоя с щангите нали се сеща че и 200 кила гигант от мускули да стане , пак ще му чупа едно шише в главата и ще го завържа да го изтезавам и ще мине през ада

не е важно да имаш здрави ръце , а да не ти пука и да имаш здраво сърце
    Евала нига!

Абе ти ако щеш и като бик почни да ебеш, но научи български. Тогава поне ще имаш нещо, с което да се гордееш.
    Какви грешки имам аз бе... Аз съм грамотен, завършил съм с 6 нула нула и съм най-умния и най-якия в гимназията! Аз се гордея с дипломата си, гордея се и с ебачеството си. Нека те е ят! Чети си Анна Каренина и трай!

Какви грешки имам аз бе... Аз съм грамотен, завършил съм с 6 нула нула и съм най-умния и най-якия в гимназията! Аз се гордея с дипломата си, гордея се и с ебачеството си. Нека те е ят! Чети си Анна Каренина и трай!
    ТИ си завършил ГИМНАЗИЯ? хахахаха Кой идиот те пусна? хаха Че и с 6.00? хахаха

ТИ си завършил ГИМНАЗИЯ? хахахаха Кой идиот те пусна? хаха Че и с 6.00? хахаха
    А после ми говориш как трябвало да уважавам интелектуалците... Учителите ми я дадоха, нещо проблем? Как не те е срам да убиждаш учителите беее глупендер?

А после ми говориш как трябвало да уважавам интелектуалците... Учителите ми я дадоха, нещо проблем? Как не те е срам да убиждаш учителите беее глупендер?
    Що за учител би дал диплома за 6.00 на такъв като теб?! Няма да е много умен или просто на човека му е писнало от теб и си е търсел начин да се оттърве от теб. (Надявам се на второто, защото първото говори много много много лошо за образователната ни система.)
    Само да отбележа, че дума "глупендер" няма, но поне почна да пишеш без правописни грешки...

Значи маникенче ще ставаш Значи освен, че си детствен си и бъдещото гадже на Евг. Минч.
    ДАНО СТАНА КУЛТУРИСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Що за учител би дал диплома за 6.00 на такъв като теб?! Няма да е много умен или просто на човека му е писнало от теб и си е търсел начин да се оттърве от теб. (Надявам се на второто, защото първото говори много много много лошо за образователната ни система.)
    Само да отбележа, че дума "глупендер" няма, но поне почна да пишеш без правописни грешки...
    Не един човек, а много хора! Висши учители, които са оценили моя интелект като висш и недосагеам

Никога не съм писъл с правописни грешки, нещо не си образован както подобава. Селякондур!

Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    ДАНО СТАНА КУЛТУРИСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ще станеш кутурист и вурста ще ти е все мек и една жена нема да имаш.

Не един човек, а много хора! Висши учители, които са оценили моя интелект като висш и недосагеам

Никога не съм писъл с правописни грешки, нещо не си образован както подобава. Селякондур!
    Висш и недосегаем си само по простотия. И колко време си тормозил горките хора, че да ти дадът изпита? Ох, горките...
    "Никога не съм писЪл с правописни грешки" Колкото и голяма да е иронията, тук имаш правописна грешка. И как не разбра, че съм момиче, бе?
    Не спря да си измисляш думи. Толкова ли не знаеш думата "селянин"?! Не е трудна, хайде като добро момче, научи поне едно нещо.

Ще станеш кутурист и вурста ще ти е все мек и една жена нема да имаш.
    Мек да е,ма пак по-голем от твоя

Мега фен
    Тъй като мен ме изолирахте от разговора аз мисля да си лягам
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си