.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 132

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Не един човек, а много хора! Висши учители, които са оценили моя интелект като висш и недосагеам

Никога не съм писъл с правописни грешки, нещо не си образован както подобава. Селякондур!
    Висш и недосегаем си само по простотия. И колко време си тормозил горките хора, че да ти дадът изпита? Ох, горките...
    "Никога не съм писЪл с правописни грешки" Колкото и голяма да е иронията, тук имаш правописна грешка. И как не разбра, че съм момиче, бе?
    Не спря да си измисляш думи. Толкова ли не знаеш думата "селянин"?! Не е трудна, хайде като добро момче, научи поне едно нещо.

Мега фен
    Тъй като мен ме изолирахте от разговора аз мисля да си лягам
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от CeLuVcHo0o Виж мнението
    Висш и недосегаем си само по простотия. И колко време си тормозил горките хора, че да ти дадът изпита? Ох, горките...
    "Никога не съм писЪл с правописни грешки" Колкото и голяма да е иронията, тук имаш правописна грешка. И как не разбра, че съм момиче, бе?
    Не спря да си измисляш думи. Толкова ли не знаеш думата "селянин"?! Не е трудна, хайде като добро момче, научи поне едно нещо.
    Миличка, писЪл се пише писАл, а не писЪл. Гледай се колко си неграмотен! Сори, неграмотна! Учителите, които са ми дали дипломата са ми я дали защото съм си я заслужил! А ти зубарка дето дори не може да преписва и като е прочела хари потар се мисли за много ителегентна дори и топките ми няма да смучеш. Така да знаеш. Нека те е ят за което!

Миличка, писЪл се пише писАл, а не писЪл. Гледай се колко си неграмотен! Сори, неграмотна! Учителите, които са ми дали дипломата са ми я дали защото съм си я заслужил! А ти зубарка дето дори не може да преписва и като е прочела хари потар се мисли за много ителегентна дори и топките ми няма да смучеш. Така да знаеш. Нека те е ят за което!
    Виж се как си го написал, копирах го от твоя пост... Не съм чела Хари ПотЪр, но щом казваш...

Виж се как си го написал, копирах го от твоя пост... Не съм чела Хари ПотЪр, но щом казваш...
    Пак не мога да разбера кретеноидния ти пост. Кви грешки виждаш като ги няма? Ай сиктир! Тъпа офца.

Пак не мога да разбера кретеноидния ти пост. Кви грешки виждаш като ги няма? Ай сиктир! Тъпа офца.
    Ами... виж се. Цъ цъ...

Ами... виж се. Цъ цъ...
    Жалкарке, глледай се колко си жалка! Що ми променяш постовете ма, а?

Жалкарке, глледай се колко си жалка! Що ми променяш постовете ма, а?
    Ти, че си тъп, тъп си, ама чак пък толкова... Я се виж на горе! Ко съм ти променяла? Даже да превъртиш нагоре не можеш. Сега ако ми кажеш, че си висшист по информатика и, че висши умове са ти дали и тази диплома за недосегаемите ти знания. хаха Ни на мозък го докарваш, ни на оригиналност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си