.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 132

Hybrid View

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от CeLuVcHo0o Виж мнението
    Виж се как си го написал, копирах го от твоя пост... Не съм чела Хари ПотЪр, но щом казваш...
    Пак не мога да разбера кретеноидния ти пост. Кви грешки виждаш като ги няма? Ай сиктир! Тъпа офца.

Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Пак не мога да разбера кретеноидния ти пост. Кви грешки виждаш като ги няма? Ай сиктир! Тъпа офца.
    Ами... виж се. Цъ цъ...

Ами... виж се. Цъ цъ...
    Жалкарке, глледай се колко си жалка! Що ми променяш постовете ма, а?

Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Жалкарке, глледай се колко си жалка! Що ми променяш постовете ма, а?
    Ти, че си тъп, тъп си, ама чак пък толкова... Я се виж на горе! Ко съм ти променяла? Даже да превъртиш нагоре не можеш. Сега ако ми кажеш, че си висшист по информатика и, че висши умове са ти дали и тази диплома за недосегаемите ти знания. хаха Ни на мозък го докарваш, ни на оригиналност.

Ти, че си тъп, тъп си, ама чак пък толкова... Я се виж на горе! Ко съм ти променяла? Даже да превъртиш нагоре не можеш. Сега ако ми кажеш, че си висшист по информатика и, че висши умове са ти дали и тази диплома за недосегаемите ти знания. хаха Ни на мозък го докарваш, ни на оригиналност.
    Тъпачке, скролвам назад и гледам. Написано си е нормално и правилно - О В Ц А. А ако искаш да знаеш в момента уча вишо по туризъм и съм най-якия! Секскурзовод ще ставам. Нека те е ят!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си