.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 132
    Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от CeLuVcHo0o Виж мнението
    Висш и недосегаем си само по простотия. И колко време си тормозил горките хора, че да ти дадът изпита? Ох, горките...
    "Никога не съм писЪл с правописни грешки" Колкото и голяма да е иронията, тук имаш правописна грешка. И как не разбра, че съм момиче, бе?
    Не спря да си измисляш думи. Толкова ли не знаеш думата "селянин"?! Не е трудна, хайде като добро момче, научи поне едно нещо.
    Миличка, писЪл се пише писАл, а не писЪл. Гледай се колко си неграмотен! Сори, неграмотна! Учителите, които са ми дали дипломата са ми я дали защото съм си я заслужил! А ти зубарка дето дори не може да преписва и като е прочела хари потар се мисли за много ителегентна дори и топките ми няма да смучеш. Така да знаеш. Нека те е ят за което!

Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Миличка, писЪл се пише писАл, а не писЪл. Гледай се колко си неграмотен! Сори, неграмотна! Учителите, които са ми дали дипломата са ми я дали защото съм си я заслужил! А ти зубарка дето дори не може да преписва и като е прочела хари потар се мисли за много ителегентна дори и топките ми няма да смучеш. Така да знаеш. Нека те е ят за което!
    Виж се как си го написал, копирах го от твоя пост... Не съм чела Хари ПотЪр, но щом казваш...

Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Мек да е,ма пак по-голем от твоя
    По-голям? Путко, ку*а се мери от подножието му, а не от топките бе кретеноид астероиден! И по-голям да ти е като е мек какво можеш да направиш? Виш се колко си жалък беее! Фали ми се че му била мека пи*ката. Егати тъпия астероиден жалкар. Аз с моите 13 санта чудеса правя, защото е твърд като камък! Може да се видим да ми го пипнеш и сам да се увериш ,путьовецо мек!

Виж се как си го написал, копирах го от твоя пост... Не съм чела Хари ПотЪр, но щом казваш...
    Пак не мога да разбера кретеноидния ти пост. Кви грешки виждаш като ги няма? Ай сиктир! Тъпа офца.

Супер фен Аватара на HolyShit
    По-голям? Путко, ку*а се мери от подножието му, а не от топките бе кретеноид астероиден! И по-голям да ти е като е мек какво можеш да направиш? Виш се колко си жалък беее! Фали ми се че му била мека пи*ката. Егати тъпия астероиден жалкар. Аз с моите 13 санта чудеса правя, защото е твърд като камък! Може да се видим да ми го пипнеш и сам да се увериш ,путьовецо мек!
    Хаха,плача(от смях)
    Направо нямаш си напредстава колко си забавен
    А сигурно си някоя тъпо 12-13 годишно дето си бие чикии пред компа като ме гледа.
    Срам

Хаха,плача(от смях)
    Направо нямаш си напредстава колко си забавен
    А сигурно си някоя тъпо 12-13 годишно дето си бие чикии пред компа като ме гледа.
    Срам
    Виж как сигурно значи и несигурно. Тъпак! Бия си чекии много често. И точно вкъщи пред компа. Досега не съм си бил чекии гледайки твоята жалка снимка, но сега ще си бия една ей така за кеф и ще е точно на твоята снимка. Ще си представям как те пребивам от бой, а за десерт как ти наливам сперма в устата докато молиш за милостиня.

Виж как сигурно значи и несигурно. Тъпак! Бия си чекии много често. И точно вкъщи пред компа. Досега не съм си бил чекии гледайки твоята жалка снимка, но сега ще си бия една ей така за кеф и ще е точно на твоята снимка. Ще си представям как те пребивам от бой, а за десерт как ти наливам сперма в устата докато молиш за милостиня.
    Въображението е хубаво нещо. Още по-хубаво ще е ако HolyShit те хване и ти покаже кой кого ще пребие.

Въображението е хубаво нещо. Още по-хубаво ще е ако HolyShit те хване и ти покаже кой кого ще пребие.
    Това, че организмът му е пълен с астероиди не означава, че е по-силен от мен. Тоя ако му бия два шамара ще се насере.

Не един човек, а много хора! Висши учители, които са оценили моя интелект като висш и недосагеам

Никога не съм писъл с правописни грешки, нещо не си образован както подобава. Селякондур!
    Ето копирах го от твоя пост, като не помниш какво си писал - просто дай една страница назад и ще видиш. Дори "овца" не можеш да пишеш...

Ето копирах го от твоя пост, като не помниш какво си писал - просто дай една страница назад и ще видиш. Дори "овца" не можеш да пишеш...
    Овца си го пиша много добре. О В Ц А! Какво не ти харесва?

XAxaaxhxahxhaxhahxahxahaaaaaaaaaaxhha

Ще си копвам тия неща в notepad да ги чета от време на време (rofl)

Пак не мога да разбера кретеноидния ти пост. Кви грешки виждаш като ги няма? Ай сиктир! Тъпа офца.
    Ами... виж се. Цъ цъ...

Това, че организмът му е пълен с астероиди не означава, че е по-силен от мен. Тоя ако му бия два шамара ще се насере.
    Е много ясно,че ще ме набие.На слаби,хилави жени с пишката навътре не връщам ;}

Ами... виж се. Цъ цъ...
    Жалкарке, глледай се колко си жалка! Що ми променяш постовете ма, а?

Е много ясно,че ще ме набие.На слаби,хилави жени с пишката навътре не връщам ;}
    Tрай бе астероида с меката шипка... Като те хвана ще те пребия, после ще те е*а като куцо магаре, после ще ми плюеш спермата. Но това няма да е всичко. За финал ще ти завра главата в тоалетната чиния и докато пускам водата ще повторя е*ането ти в гъ*за ти отново.

Жалкарке, глледай се колко си жалка! Що ми променяш постовете ма, а?
    Ти, че си тъп, тъп си, ама чак пък толкова... Я се виж на горе! Ко съм ти променяла? Даже да превъртиш нагоре не можеш. Сега ако ми кажеш, че си висшист по информатика и, че висши умове са ти дали и тази диплома за недосегаемите ти знания. хаха Ни на мозък го докарваш, ни на оригиналност.

Tрай бе астероида с меката шипка... Като те хвана ще те пребия, после ще те е*а като куцо магаре, после ще ми плюеш спермата. Но това няма да е всичко. За финал ще ти завра главата в тоалетната чиния и докато пускам водата ще повторя е*ането ти в гъ*за ти отново.
    Уж само го плюеш, че със стероиди се тъпчел и не знам си какво друго, ама нещо бързо си смени сексуалната ориентация.

Ти, че си тъп, тъп си, ама чак пък толкова... Я се виж на горе! Ко съм ти променяла? Даже да превъртиш нагоре не можеш. Сега ако ми кажеш, че си висшист по информатика и, че висши умове са ти дали и тази диплома за недосегаемите ти знания. хаха Ни на мозък го докарваш, ни на оригиналност.
    Тъпачке, скролвам назад и гледам. Написано си е нормално и правилно - О В Ц А. А ако искаш да знаеш в момента уча вишо по туризъм и съм най-якия! Секскурзовод ще ставам. Нека те е ят!

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Отм много време не се беше появявал
    Creative Technologie

Уж само го плюеш, че със стероиди се тъпчел и не знам си какво друго, ама нещо бързо си смени сексуалната ориентация.
    Ще го е*а аз, а не той мен. Истинските мъже е*ем всичко!

Цитирай Първоначално написано от ohluv Виж мнението
    Отм много време не се беше появявал
    Йес. Но сега съм тук Жив, як и велик!

Йес. Но сега съм тук Жив, як и велик!
    По-скоро жалък, смотан и незадоволен.

Ще го е*а аз, а не той мен. Истинските мъже е*ем всичко!
    Да ми лапаш дву километровия надървен питон

celucchoo: Тук в кофата може да псуваш който и по колкото си искаш,не се мъчи да обесняваш ,то тва и в другите теми го прави той Дали е просто или се прави не знам

celucchoo: Тук в кофата може да псуваш който и по колкото си искаш,не се мъчи да обесняваш ,то тва и в другите теми го прави той Дали е просто или се прави не знам
    Бате айде млъкни с твоя питон, защото е МЕК. Ако ще и колкото обиколката на екватора да е, мек ли е значи ни тъ бивъ!

Толкова добре никой не може да се прави :d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си