.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 132

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Виж как сигурно значи и несигурно. Тъпак! Бия си чекии много често. И точно вкъщи пред компа. Досега не съм си бил чекии гледайки твоята жалка снимка, но сега ще си бия една ей така за кеф и ще е точно на твоята снимка. Ще си представям как те пребивам от бой, а за десерт как ти наливам сперма в устата докато молиш за милостиня.
    Въображението е хубаво нещо. Още по-хубаво ще е ако HolyShit те хване и ти покаже кой кого ще пребие.

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от CeLuVcHo0o Виж мнението
    Въображението е хубаво нещо. Още по-хубаво ще е ако HolyShit те хване и ти покаже кой кого ще пребие.
    Това, че организмът му е пълен с астероиди не означава, че е по-силен от мен. Тоя ако му бия два шамара ще се насере.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Това, че организмът му е пълен с астероиди не означава, че е по-силен от мен. Тоя ако му бия два шамара ще се насере.
    Е много ясно,че ще ме набие.На слаби,хилави жени с пишката навътре не връщам ;}

Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Е много ясно,че ще ме набие.На слаби,хилави жени с пишката навътре не връщам ;}
    Tрай бе астероида с меката шипка... Като те хвана ще те пребия, после ще те е*а като куцо магаре, после ще ми плюеш спермата. Но това няма да е всичко. За финал ще ти завра главата в тоалетната чиния и докато пускам водата ще повторя е*ането ти в гъ*за ти отново.

Tрай бе астероида с меката шипка... Като те хвана ще те пребия, после ще те е*а като куцо магаре, после ще ми плюеш спермата. Но това няма да е всичко. За финал ще ти завра главата в тоалетната чиния и докато пускам водата ще повторя е*ането ти в гъ*за ти отново.
    Уж само го плюеш, че със стероиди се тъпчел и не знам си какво друго, ама нещо бързо си смени сексуалната ориентация.

Цитирай Първоначално написано от CeLuVcHo0o Виж мнението
    Уж само го плюеш, че със стероиди се тъпчел и не знам си какво друго, ама нещо бързо си смени сексуалната ориентация.
    Ще го е*а аз, а не той мен. Истинските мъже е*ем всичко!

Супер фен Аватара на HolyShit
    Ще го е*а аз, а не той мен. Истинските мъже е*ем всичко!
    Да ми лапаш дву километровия надървен питон

celucchoo: Тук в кофата може да псуваш който и по колкото си искаш,не се мъчи да обесняваш ,то тва и в другите теми го прави той Дали е просто или се прави не знам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си