- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Честито рождество Христово
Филипяни 2:3
3 Не вършете нищо от егоистични амбиции и празно високомерие, а със смирение гледайте на другите като на по-добри от вас.
Ох, извинявай. Заравих че си типичен представител на онази група "християни", за които библията е едно гигантско, вонящо, пълно с глисти лайно, и които нямат идея какво пише в нея, а ако имат не го правят никога, но това не им пречи да се опитват да го използват за някакво метафорично плюшено мече, което да гушкат, когато мизерното им съществуване стане твърде очевидно дори за тях.
Сега какво ще направиш? Още един пост лишен от каквато и да е било чест или смисъл, но което директно потъпква думите на твоят бог?
Ще се опиташ ли да избягаш от очевидността на неспособността си да отговориш с хумор или интелект като напишеш нещо, което ти е (явно) директно казано ДА НЕ правиш в книгата, която уж казваш че познаваш и смяташ за някакъв авторитет, и което нещо да е на интелектуалното ниво на тригодишен дебил, страдащ от ФАС?
Давай ако искаш, на мен не ми пречи. Само показва колко си нехристиянин и колко си тъп. Ако искаш си пусни някаква снимка за аватарче дето си я минал с photoshop за да ти се вдигне самочуствието, сложи си някакъв крещящ олигофрен по прашки, намазан с бронзант, дето да заема ОЩЕ по-гигантска част от екрана в подписа и всеки който ти каже нещо неприятно се опитвай да сатиризираш като му промениш коментара, вместо да отговориш като НОРМАЛЕН човек.
Може това да компенсира за бедния ти речник, мизерния ти провал в реалии в които трябва да си компетентен и липсата на каквато и да е било способност да се обосноваваш или да отговаряш на чуждите аргументи?
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Ти ако мислиш,че ще чета цялото тва съченение,значи трябва наистина да ме мислиш за много прост..
Имам си друга работа
После като съм свободен ще го прочета и ще драсна 2-3 реда.. :}
Нормално човешко същество чете около 5 думи в секунда, или към 300 на минута.
Моето написано е по-малко от това всеки случай, ерго ти не можеш да отделиш по-малко от 1 минута да ми прочетеш написаното, но имаш време да напишеш "отговор" от 33 думи, който ти е отнел около минута (нормален човек пише 30 думи в минута)?
Това ми намирисва нещо
Защо ли просто ми се струва че се опитваш да прикриеш неспособността си да отговориш?
Защо ли ми напомняш на колегата си еврогейски, които точно като тебе ми написа някъде преди 00:00 една нощ че няма време да ми отговори на един неудобен за него пост, понеже имал работа тази вечер но имà време да си дрънка глупости с нпп до три часът сутринта?
Еееех, дечица мънички глупави
EDIT: И хипотезата ми се доказа - писал си че нямаш буквално една минута време да ми четеш неудобния за тебе пост в 11:08, но си имал време да стоиш до 11:25 поне, понеже тогава ти е последното мнение.
лол, баси тъпака
Последно редактирано от gandalfepi4 : 12-27-2011 на 09:43
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Така..Малко по изчерпателно..
1-Нямам 10 години вероучение зад гърба си.Учил съм като за оценка (бях в Гърция,там е задължителен предмет).Държал съм изпити по религия(както по всички други предмети всяка година).Сега какво е останало в главата е друг въпрос..
2-Вземаш се твърде насериозно или имаш някакви проблеми
3-Ти си една пародия на антитеист,скрит като мишка зад един монитор,правейки се на много велик.Като искаш да докажеш нещо,мястото ти не е тийн форумНо както казах..Мишка..Страх..Знаеш си много добре
![]()
4-Като ти се спори с някой,отиваш в църквата,едва ли ще ти откажат един диалог(или може би ти не си свикнал да водиш такъв..) Само дето там няма монитор,няма уикипедия и трябва фейс ту фейс и ще се изложиш(за това и не го правиш де)
И аз мога да търся сега в уикипедия и да се правя на велик,просто си имам друга работа или по-скоро не ми се занимава с глупости..
Постовете ти в този раздел не помагат на никой,следователно се чудя..Защо още продължаваш да пишеш и не си го разбрал(като си толкова умен?)
^
^
За това ли ставаше въпрос:
Има много такива тинейджърски филми с пропаганда срещу християнството, възвеличаващи секса за една нощ, пиянството, непочитане на родителите и всякакви други пороци. Много малко са тинейджърските филми учещи хората да се молят, да ходят на църква и други християнски добродетели - ти трябва да си сляп за да кажеш че няма такива тинейджърски филми, осмиващи голяма част от християнските добродетели. Просто като съм гледал филми не съм си бил поставил за цел да им помня имената и ако тръгна да гледам филмите отново ще ми отнеме много време - и това мисля че ти го бях казал, а ти продължаваш да си дрънкаш.
И какво толкова неудобен е бил този въпрос.
Последно редактирано от evropeiski : 12-27-2011 на 09:50
Трудно човек ще се отърве от войнстващия настъпателен атеизъм, като включим в това и политическата мотивация на разни либерали и демократи ненавиждащи Християнството и откровено воюващи с него; то с увереност можем да кажем че причините поради която хората се отделиха от Бога бяха именно изброените по-горе. Много може да се изкаже и изпише по тази тема, ще ни е нужно доста време докато разсъждаваме. Но засега нека се спрем на тези няколко макар и доста важни причинители на неверие у хората!
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
(макар, че лично гандалф също съм го виждал да дава мнения и в подобни късни часове) дори и да сме стояли до 3 часа, npp проповядва ерес, не може един християнин да е безразличен към еретика и командо много добре го знае.
Последно редактирано от evropeiski : 12-27-2011 на 10:06
С по-голЯми букви не можЕ да го напишеш...Не, за да държиш толкова на РЕПУТАЦИЯТА си на не знам си какъв в един детски форум, и толкова старание да полагаш, да оцветяваш и удебеляваш буквички, параграфи, вече да се имаш за нещо много над другите, явно нещо в живота ти навън куца. Не е нормално, според мен.
^
^
хахаха
ако питаш мене, то и те не знаят с точност к'ви са. Нека гандалф ми намери в разговорния и писмен български език такава дума като антитеист - хихи. Ако иска да използва и любимото му Уики
Последно редактирано от evropeiski : 12-27-2011 на 10:05
Тръпна в очакване
[b]Ми каза веднъж, точно преди да се изцепиш че Йешуа е единственият съживен в библията, че си учил 7 години и колко си по-готин от другите. Какво друго да мисля?1-Нямам 10 години вероучение зад гърба си.Учил съм като за оценка (бях в Гърция,там е задължителен предмет).Държал съм изпити по религия(както по всички други предмети всяка година).Сега какво е останало в главата е друг въпрос..
Мда, бях забравил че ако някой спори с религиозен и не ще да му тегли майната след два поста е някакъв беден, духовно разгромен индивид, който избива своите комплекси и мъка по този начин.2-Вземаш се твърде насериозно или имаш някакви проблеми
Казал съм поне 20 пъти че това го правя от скука и понеже някои тъпаци с определени изказвания обиждат. Какво? Да пиша на бтв ли, книги ли да се мъча да пиша? Форумите са си за това. Същото ти тъпо, лишено от смисъл изказване може да се употреби и за всеки по запален на тема спорт, политика или история.3-Ти си една пародия на антитеист,скрит като мишка зад един монитор,правейки се на много велик.Като искаш да докажеш нещо,мястото ти не е тийн форумНо както казах..Мишка..Страх..Знаеш си много добре
![]()
Бе ти в църква стъпвал ли си някога? Сериозен съм, правиш впечатление на някой който НИКОГА не се е опитвал да говори с поп. "ЪЪх, извинете, искам да говоря с вас на тема колко сте тъп и как искам да ви дам лист с информация защо грешите и трябва да признаете че сте били тотален малоумник 50-60 години." Ей сега ще се изсипе една върволица от брадатковци да ми се кланят и да дебатират.4-Като ти се спори с някой,отиваш в църквата,едва ли ще ти откажат един диалог(или може би ти не си свикнал да водиш такъв..) Само дето там няма монитор,няма уикипедия и трябва фейс ту фейс и ще се изложиш(за това и не го правиш де)
Но е по-лесно да се правим че не знаем това и да пускаме някакви двусмислени намигвания и коментари нали *намиг*?
"Ми то и аз мога да си зубря цяла нощ преди теста и да си го взема, но не ми се занимаваше с глупости бль, бль бль."И аз мога да търся сега в уикипедия и да се правя на велик,просто си имам друга работа или по-скоро не ми се занимава с глупости..
Постовете ти в този раздел не помагат на никой,следователно се чудя..Защо още продължаваш да пишеш и не си го разбрал(като си толкова умен?) [/QUOTE]
Оххх... отново, за пореден път - това че постовете ми ти докарват хемороиди не означава нищо за мен. ТВОИТЕ постове не променят никой (в интерес на истината за разлика от моите, както са ми казвали) и са в частност лишени от смисъл или хумор.
Какво има да си говорим?
Просто искаш да бягам и да те оставя да си працкаш глупсти на воля.
Ми направи се ти на "велик" бе мен. Казваш че с пет минути уикипедия може да ме разгромиш. Ми давай, подвий ми опашката 2-3 пъти и готово... но не е точно толко просто нали?
А сега отностно обръщенията че съм страхливец и мишка и разните други намеци:
(oтново)
Не вършете нищо от егоистични амбиции и празно високомерие, а със смирение гледайте на другите като на по-добри от вас
Но който възвишава себе си ще се смири; и който смири себе си ще се възвиси
със съвършено смирение и кротост, с дълготърпение, като си претърпявате един друг с любов
И тъй нататък и тъй нататък. Очаквам формално извинение за грубостта ти, обичай мен, "врагът" си.
The Bird of Hermes
Приятели спрете да се карате за глупости!
Аз и така не разбрах за кво се заяждате само?!
Не съм чел библията и вероятно няма да я прочета,защото не чета таквиз , но вас ВСИЧКИ НЕЩО ВИ Е ОБЗЕЛА САТАНАТА КАТО ГЛЕДАМ!
Аха,ясно.
Иначе мерси,че ми разясни някои неща..
Нямаш си к'во да правиш по цял ден и се чудиш..
Безработен ли си,нещо а-у..
Бахти народа ..
Ако мислиш,че форума ще ти разреши проблемите,лъжеш се..![]()
Аве ора толкова сте смешни от страни![]()
Ама тай е ваканция сме - никой си няма работа
^ браво гейски. Страхотен хумор. Дума която я има на руски, сръбски и тн все още не се ползва в българия и следователно това не е повод да се треснем в главите колко сме изостанали, а да се радваме че всъщност в миниатюрния ни светоглед не съществува.
Поздравления, радвай се.
The Bird of Hermes
Искам 40 самодиви в бялата премена
и амазонки става