.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Това нормално ли е?..

Такаа, вчера излязох с едно много готино момче и той ме беше поканил да излезем.. Като излязохме всичко беше наред, през цялото време си говорихме и след това той ме изпрати до вкъщи като се има предвид, че живее доста по - далеч от мен.. Стояхме 15 - 20 мин пред нас и си говорехме, след което той ме целуна и то два пъти и като се прибра ми писа и си говорихме.. До тук добре.. Днес му писах към обяд и той не ми отговори и днес цял ден изобщо не се е сетил за мен.. Просто не мога да разбера къде ми е грешката и защо става така след като всичко беше наред.. Някой бил ли е в такава ситуация и защо според вас стана така?

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Не ти пише ЕДИН ден и ти си се панирала като пилешко крилце на КФС?!
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Ами сега му писах и смс какво прави и т.н и той не ми отговори... явно наистина не иска да говори с мен

Град
    А ти продължавай да му пишеш и да се унижаваш и ще станеш "досадницата дето ми пише цял ден защото съм я целунал, хаха колко жалка картинка, хаха"
    Пръски мозък се сивеят

Повече от фен Аватара на Meoww
    Съгласна съм с горния коментар. Той това е и очаквал от теб...да се панираш, да види колко си разтревожена и как с нетърпение го очакваш в скайпа или да звънне Не му пиши, остави го той сам да те потърси. Не му искай никакви обяснения къде е бил, що не ти е отговарял, просто стой и гледай к'ви ще ги измисли... Писнало ми от пикльовци

Супер фен Аватара на fenasf
    Не спичай ве...бил е зает или си е чесал гъза
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Остави човека да диша. Като реши, ще пропише, ти ако му се увиеш като дъждовен червей, няма особено да си помогнеш.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Според мен е твърде рано да съдиш дали му пука за теб или не. Всичко се случва и може точно в този ден да е бил зает.
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ъъъ, това е само един ден.. да ти минава през ума, че човекът не е вързан за компа и телефона си, още повече, че едва вчера сте се целунали и ти почваш с драмата?
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    ъъъ, това е само един ден.. да ти минава през ума, че човекът не е вързан за компа и телефона си, още повече, че едва вчера сте се целунали и ти почваш с драмата?
    ~Точно.Сега илиза,че си супер хлътнала и на всичкото отгоре си и досадна.Може и хич ,да не те огрее.Спри да се вкарваш във филма,спри да му пишеш.Изчакай,той да го направи!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Мда съгласна съм с другите мнения, но си мисля че и той не знае какво иска

.. DaKid ..

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ^не знае какво иска, защото не и е писал цял ден? доообре.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Не ти пише ЕДИН ден и ти си се панирала като пилешко крилце на КФС?!

Момчето може да е заето, все пак не всеки кисне пред компютъра и телефона си по цял ден. Остави го на мира, остави го да диша. Едва те е целунал, сигурно официално още не ходите, а ти вече си почнала да си скубеш косите, защото е пропуснал да угажда на капризите ти цели 12 часа!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    Така е.

Изчакай. Писала си му вече, потърсила си го. След няколко дена най-вероятно щи се обади. Едва ли да си е пъхнал езика в уста, в която не иска да си го пъхне пак.
    Temet Nosce

벨야카

Не се привързвай толкова бързо. Ти го познаваш само от един ден. Дай му малко време!

Banned Мега фен
    1во. как да ти кажем какво си направила ??? .. може да си му написала нещо,което не му е харесало или т.н. 2ро това е ЕДИН ден бе момиче ;х 3то може човека да има работа - успокой се.. изчакай още 2-3 дни и ако не ти пише може да го попиташ защо,но до там,иначе ставаш досадна.. айде успех

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението

Момчето може да е заето, все пак не всеки кисне пред компютъра и телефона си по цял ден. Остави го на мира, остави го да диша. Едва те е целунал, сигурно официално още не ходите, а ти вече си почнала да си скубеш косите, защото е пропуснал да угажда на капризите ти цели 12 часа!
    да..представям си ако ''тръгнат'' какво ще му е на горкия ако не и отговори 5 мин. ;х.. авторката да не ми се сърди ама..

Ами има една поговорка, бъди недосъпен, за да бъдеш желан!

Не се притеснявай, това е най-важното. Съгласна съм с всички преди мен, че трябва да се успокоиш, поеми си дълбоко въздух и помисли реално. Едва ли и ти самата винаги си отговаряла на секундата когато някой ти пише, или ще ми кажеш, че никога не си имала пропуснато обаждане или непрочетен смс ? Едва ли. Все пак никой не стои по цял ден пред компютъра или не носи телефона навсякъде със себе си. Може просто момчето да има някаква работа и да те потърси още довечера или утре примерно. Ти вече си му писала, вижда, че имаш интерес - успокой се сега, всичко ще бъде наред. Късмет, мила !

Banned Мега фен
    ^ аз имам хубавия навик да си нося навсякъде с мен телефона и пак съм имала случаи да не го чуя и т.н. .. така че спокойно

п.с. това към авторката

Мда само, че този път както и много други пъти не сгреших. Днес ми каза, че иска да сме само приятели и точно заради това не ми е отговарял и така нататък.. така, че не ми казвайте, че бил минал 1 ден..аз си знам кога нещо не е както трябва, просто исках да чуя и други мнения.

Град
    Като си знаеш. Друг път не си прави труда да пишеш - ок.
    Пръски мозък се сивеят

Ами не, не е ок. Ще пиша каквото си искам, по - скоро ти не си прави труда да ми отговаряш на темите, ок?

Град
    Ми не, не е ок! Ще пиша каквото си искам, по-скоро ти не си прави труда да постваш тъпизми на които знаеш отговора, само и единствено с цел да затъпиш малко малоумното си очакване на връзка след целодневен тормоз на невинно момче. Мдам...
    Пръски мозък се сивеят

не явно просто му се е играело you know? т'ва правят момчетата, обръщат ти внимание,правят така че да изглежда все едно те харесват етс..и после ти вкарват игнора. т'ва е супер често срещано ,просто след срещата трябва да изчакаш ТОЙ да се обади и нито да пишеш etc,може да го направи след месец ,но ще го направи trust me.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си