.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 976

Hybrid View

Голям фен Аватара на Starless
    Цитирай Първоначално написано от IrRePlAcEaBlE Виж мнението
    Каква е цената на Taft-a? Аз имам този на Syoss - http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=254552 , но не съм особено доволна. Така че мисля да го сменям.
    6,50 си го взех аз.. Какво ще рече, че не си доволна - косата ти се гори?

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    6,50 си го взех аз.. Какво ще рече, че не си доволна - косата ти се гори?
    Ами не ми е чак изгоряла, но мисля че не предпазва чак толкова. Е за тези цени не може да става дума за силно предпазване, но все пак. Ще си взема и аз Taft.
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

От 1 седмица някъде ползвам Pantene aqua light и съм доволна .Доста ми капеше косата , от както използвам този балсам косата ми е мека и не капе .
    I just open my heart and let you inside...
    hope you are the guy who could make me burn and fly <3

Здравейте!

Имам един спешен въпрос. По принцип си боядисвам косата от няколко години. Последните две бях с един цвят и преди няколко дни си взех друга боя с друг цвят и се боядисах. Но!... Забравих, че предишната ми боя беше от амонячните, перманентни, а пък тази е доста по-лека, води се безамонячна, но доколко е такава..) и сега, след като вече 3 пъти си измих косата, се вижда отново стария цвят на косата ми. Новата боя почти изцяло падна... Според вас колко време да изчакам, преди да се боядисам отново? По принцип се боядисвам на всеки 2 месеца, но сега...

Цитирай Първоначално написано от vaniee Виж мнението
    От 1 седмица някъде ползвам Pantene aqua light и съм доволна .Доста ми капеше косата , от както използвам този балсам косата ми е мека и не капе .
    Само на връхчетата ли си слагаш или и в корените?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си