- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Търся си ...приятели
Включвам се за пореден и за последен път. ;dd
Но всъщност ти сама ни разкриваш откъде възниква твоя проблем. А той е именно от нагласата ти: "Тук не са мили и приятелски настроени". А с този негативизъм - другите го усещат и е нормално да нямаш приятели. Или поне не истински. Мисли позитивно. Когато постоянно повтаряш - *нямам приятели ,нямам приятели* нищо не променяш.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Абсолютно съм съгласна!!! Единственият начин да имаш приятели е да бъдеш приятел! Това май беше за лю
бовта, ама и за приятелството е вярно. И стига си се депресирала, защото човек е направен, за да живее живота си, а не за да го избира. Така че... просто се опитай да бъдеш щастлива. Айде успех![]()
моля модераторите да заключат или изтрият темата
Момиче съм!!!
Бях в почти същото положение за 2 седмици (за депресията говоря). И моята приятелка го е преживявала. Наистина е много гадно! Чудя си се как съм могла да се държа толкова песимистично.. Поплачи си, ако това не помогне - говори с някой... При мен се стигна до психолог, но той ми помогна и вече съм добре! Намирай светлата страна на нещата... Или поне се опитвай. А колкото до приятелите - не е задължително да са от училище... Запиши се на спорт, който ти харесва и там ще се запознаеш с много хора, с които имате еднакви интересиЗнам че вмомента всичко ти изглажда ужасно, но се опитай да се стегнеш и да си щастлива на пук на тези, които искат да си нещастна!
Пожелавам ти успех във всичко!
имаш ли пари? по-голяма яка сестра? майка?
Запиши се на някаква школа по рисуване, нещо което те влече...Така ще намериш хора, които да споделят интересите ти, а нали знаеш-които си приличат се привличат![]()
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
Ами не знам... струва ми се, че само си намираш оправдания... Аз казах това, с което смятах, че ще съм ти полезна - ти рашаваш![]()
хахаха много хубаво, че не иска да се занимава с пишлемета ;д
не разбрах само...майка ти готина ли е :Д
Тук няма да намериш истински приятели, ще дойде времето да си намериш добри приятели .. а дотогава ако искаш пиши на лично, нямам нищо против
Не стой пред компютара , а вземи и търси приятели... те са толкова много ... когато търсиш-намираш ... Верно , че интернета е опасно място ... съгласна ; ]
Лошото е,че не става просто да търсиш приятели и да ти паднат от небето.... 1во казваш,че ще заминаваш извън България.По-добре търси хора,с които да се събираш,било то за гледане на филми,за пиене,купонясване и неща,които ти харесват.Просто се запиши да тренираш някакъв спорт,изкуство или нещо подобно.И всичко това докато не заминеш.Вече като се преместиш ще ти е по-лесно да си намериш приятели и познати на ново място ..... а докато си в депресия и не ти се излиза никъде - психолог или познат в скайп,пред който да си излееш мъката![]()
И аз си търся приятели.![]()
Здрасти на всички!Аз съм новия в този сайт надявам се тук да си намеря приятели.
Аз съм на 14 години от град Сливен но при моята регистрация се писах 2002 по погрешка.
Риск печели - риск губи. Само това ще ти кажа с надеждата да го разбереш..
Въй абе аман от такива като тебе дето търсят съжаление . Драга моя приятели няма да си намериш докато седиш у вас пред екрана на компютъра . Не сте ми ясни такива хора все повтаряте как нямате приятели но вие не правите нищо по въпроса те приятелите не падат от черешите за да си ги откъснете . И това с лицемерите супер лигаво беше това , че си срещнала такива хора в живота си 1-2 пъти , не значи , че всички хора са такива . Ама ти от къде да знаеш нали си седиш у вас и само ревеш как нямаш приятели . Я се стегни малко и престани с глупостите !
Туи не са глупости дет ги казва kriskaaa момичето си турси приятели.Както и аз.
Няма такива работи търся си прятели! Хубавите неща стават случайно, не защото така си го планирал.
.... напълно те разбирам
Нали заминаваш за Германия? Това е супер шанс да започнеш отначало! Гледай по-оптимистично на нещата! Ако искаш, пиши на лс![]()