- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли дали живота си на половинката си в името на любовта
Обърках..смятай!Първоначално написано от m1nik
![]()
Can It All Be So Simple ?
НЕ. За да дам живота си на някого трябва да смятам, че той заслужава да живее повече от мен, а това е абсурдно. На никого не бих дала живота си. Все пак човечеството /а и всички живи организми/ оцеляват заради инстинкта за самосъхранение, тъй че не мисля, че и вие бихте го дали. Повечето от вас, които отговарят Да просто са гледали много филми. Хора, погледнете реалността в очите - ако стане нещо на живот и смърт 100 % ще се борите със зъби и нокти да оживеете, та сигурно и родителите си ще отрепете. Просто такъв е животът.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Не. Не бих дала живота си за някой.
Ако сме поставени пред дилемата аз да умра за него или той за мен, аз предпочитам той да даде живота си за мен.
И то не защото съм егоист.
Мога бегло да си представя колко боли загубата на любим човек.
Аз ако дам живота си за него... просто ще го дам и толкова. Той е този, който ще трябва да се справя след това с болката по загубата. А аз щом съм била готова да умра за него, значи го обичам. А щом го обичам, не бих искала той да страда. Съответно не бих си дала живота за него.
Предпочитам аз да съм тази, която да понесе всичката тази болка, самообвинения и т.н.
И спря да се върти за миг земята..
Не. И не искам да чувам той да дава живота си за мен. Каква любов е, ако единият е мъртъв?
Орган, костен мозък, ако стане нещо, не дай си, Боже, веднага, дори не трябва да ме моли.
не, разбира се, ама че абсурден въпрос.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Не бих дала живота си за никого, колкото и егоистично да звучи това.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Естествено ,че ДА
Аз не ми се живее
А и защо само в името на любовта?
като ви чета май никой не се е влюбвал
Не се знае в каква ситуация ще ме постави живота... Вие също не знаете.
Не. Бих направила всичко, за да го спася, рискувайки живота си. Винаги има начин и никъде няма такава ситуация, в която да няма междинен избор. Ако идеята е изпречване пред куршум, няма да се метна пред него така, че да умра - ще си подложа ръката по-скоро. Така и двамата оживяваме. Ако му трябва орган, който не мога да му дам без да умра - по-скоро ще убия и ще намеря орган (да, да, знам, егоистична ку*ка, все тая). Варианта със саможертвата е за хора, които са прекалено примирени, за да търсят алтернатива.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
край разревах се. такава патетичност... да, разбира се, бих дала живота си в името на любовта. ха-ха-ха.
all day... all night... what the fuck?!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3