.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от needle Виж мнението
    От най-дълбока древност жената е разглеждана като нещо лошо, в повечето ранни религии е било модерно, да се жертват девици, има много тълкования защо, но всички свършват с ,това че жената е основна причина за бедите. Чак в късната античност, римляните започват да се възхищават на жената, но скоро след това империята им изчезва завинги и настъпва средновековие изключително продуктивен период за изобретяване на уреди за мъчение и гонене на вещици. Периода в който жените поне за малко е можело да се почустват идеализирани е Ренесанса, по-късно през индустриалната революция до голяма степен изнасят бизнеса на свой плещи и разбирасе, доста често е имало смъртни случай. Жените предвождат февруарската революция, която не носи нищо хубаво на Русия, а също и на доста голяма част от света. Едвали света щеше да е по-добро място, но поне нямаше да се жертвен агнец, ако мирно и кротко си водехте живота не създавайки проблеми.
    Няма какво да ми философстваш. Знам повече от теб на тази тематика. Вместо да зубкаш и цитираш нещо, просто запомни, че жената не се е смятала за човешко същество, а за нещо подобно на демон или свръх естествено.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Мисля, че по границата с Турция трябва да се изгради стена и да се стреля на месо по всеки ислямист, който се опита да я пресече.

Изневярата е част от личния живот на хората и в нашата цивилизация държавата няма право да се меси там, още по-малко пък да преследва само жени за това.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Мисля, че по границата с Турция трябва да се изгради стена и да се стреля на месо по всеки ислямист, който се опита да я пресече.

Изневярата е част от личния живот на хората и в нашата цивилизация държавата няма право да се меси там, още по-малко пък да преследва само жени за това.
    По-добре не може да бъде казано!

Повече от фен Аватара на needle
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Няма какво да ми философстваш. Знам повече от теб на тази тематика. Вместо да зубкаш и цитираш нещо, просто запомни, че жената не се е смятала за човешко същество, а за нещо подобно на демон или свръх естествено.
    Учил съм го, все някъде трябва да използвам тази информация. След като идеално разбираш ситуацията, то защо мъжете предимно да заслужават наказание?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си