.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от needle Виж мнението
    От най-дълбока древност жената е разглеждана като нещо лошо, в повечето ранни религии е било модерно, да се жертват девици, има много тълкования защо, но всички свършват с ,това че жената е основна причина за бедите. Чак в късната античност, римляните започват да се възхищават на жената, но скоро след това империята им изчезва завинги и настъпва средновековие изключително продуктивен период за изобретяване на уреди за мъчение и гонене на вещици. Периода в който жените поне за малко е можело да се почустват идеализирани е Ренесанса, по-късно през индустриалната революция до голяма степен изнасят бизнеса на свой плещи и разбирасе, доста често е имало смъртни случай. Жените предвождат февруарската революция, която не носи нищо хубаво на Русия, а също и на доста голяма част от света. Едвали света щеше да е по-добро място, но поне нямаше да се жертвен агнец, ако мирно и кротко си водехте живота не създавайки проблеми.
    Няма какво да ми философстваш. Знам повече от теб на тази тематика. Вместо да зубкаш и цитираш нещо, просто запомни, че жената не се е смятала за човешко същество, а за нещо подобно на демон или свръх естествено.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Мисля, че по границата с Турция трябва да се изгради стена и да се стреля на месо по всеки ислямист, който се опита да я пресече.

Изневярата е част от личния живот на хората и в нашата цивилизация държавата няма право да се меси там, още по-малко пък да преследва само жени за това.

Цитирай Първоначално написано от musshy Виж мнението
    Мисля, че е прекалено варварско. Защо трябва наказанието да е физическо? Болката от думите на партньора ти могат да те наранят много повече.
    ахахха чакай. Тоя камък ти го изтупуля в главата , да видим дали не боли повече.

Иначе и аз съм против такива наказания. Едно време този живот са го нямали за нищо.
    Последно редактирано от NightGuardian : 12-30-2011 на 22:33

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    За жените това, а за мъжете пирамидата Или прекрасният Англисйки обичай - бесене, разпъване, изрязване на половият орган - изгаряне. Изваждане на червата и разчленяване. мхм...
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Супер фен Аватара на Bianc0

Повече от фен Аватара на needle
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Няма какво да ми философстваш. Знам повече от теб на тази тематика. Вместо да зубкаш и цитираш нещо, просто запомни, че жената не се е смятала за човешко същество, а за нещо подобно на демон или свръх естествено.
    Учил съм го, все някъде трябва да използвам тази информация. След като идеално разбираш ситуацията, то защо мъжете предимно да заслужават наказание?

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    xD .. Тая религия трябва да я забранят.. Егати..
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Град
    http://technosviat.info/wp-content/u...das-cradle.jpg или да кажем люлката на Юда...
    Само ми е интересно. Защо да не се изневерява? Всеки отговаря за себе си. Да кофти ще е тръпката някой, който евентуално обичаш, да ти каже, че ти е изневерил. Ама все пак, защо всички сте такива върли противници на изневярата, като сами не знаете длаи утре няма да изневерите..
    Пръски мозък се сивеят
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    http://technosviat.info/wp-content/u...das-cradle.jpg или да кажем люлката на Юда...
    Само ми е интересно. Защо да не се изневерява? Всеки отговаря за себе си. Да кофти ще е тръпката някой, който евентуално обичаш, да ти каже, че ти е изневерил. Ама все пак, защо всички сте такива върли противници на изневярата, като сами не знаете длаи утре няма да изневерите..
    Тебе трябва да те бият с камъни........
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Мисля, че по границата с Турция трябва да се изгради стена и да се стреля на месо по всеки ислямист, който се опита да я пресече.

Изневярата е част от личния живот на хората и в нашата цивилизация държавата няма право да се меси там, още по-малко пък да преследва само жени за това.
    По-добре не може да бъде казано!

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    А аз мисля, че ни трябва стена с целия арабски свят и да се избиват на месо, драйфа ми се като гледам разни забулени или някой се оправдава, че не бил на работа/даскало, защото било байрам, бахур и разни подобни сектантски празници. Тогава защо почиват на коледа ? Най - полезното което може да свърши един арабин е да направи самоубийствен атентат в Арабия.

А по темата: Нека и е ! Сигурно е грозна, това заслужават те !
    n00bs

Мега фен
    Абе за гадните мангали и аз съм съгласен, че трябва да се изтребят всичките до един или поне да ги изселим от тук.
    Но не ми е ясно защо има хора, които не възприемат изневярата като голямо престъпление.
    Какво по-лошо има от това да предадеш човека , с който си създал семейство и евентуално имате деца, не смятате ли, че трябва да има сериозен закон срещу това ?
    Щом не искаш да си с дадения човек разведи се, защо трябва да причиняваш болка на семейството си по най-долния начин?
    Наказанието трябва да е много строго, да е показно и да служи като пример за всички , които мислят, че можеш да изневеряваш безнаказано и да потъпкваш семейните ценности
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Цитирай Първоначално написано от musshy Виж мнението
    Мисля, че е прекалено варварско. Защо трябва наказанието да е физическо? Болката от думите на партньора ти могат да те наранят много повече.

ахаххахахахахахаххаха
    аз нека изневеря на някой, пък после ще ми пука от думите му нали ...
    нали за да се стигне до изневяра (съзнателна), хич не ти дреме за партньора ти .. кво ще ти пука какво ще каже после той ...
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Град
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    Тебе трябва да те бият с камъни........

А теб с боздугани... плесс.
    Пръски мозък се сивеят