- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Наказание за жените, които изневеряват на мъжете си...
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Мисля, че по границата с Турция трябва да се изгради стена и да се стреля на месо по всеки ислямист, който се опита да я пресече.
Изневярата е част от личния живот на хората и в нашата цивилизация държавата няма право да се меси там, още по-малко пък да преследва само жени за това.
За жените това, а за мъжете пирамидатаИли прекрасният Англисйки обичай - бесене, разпъване, изрязване на половият орган - изгаряне. Изваждане на червата и разчленяване. мхм...
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
xD .. Тая религия трябва да я забранят.. Егати..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
http://technosviat.info/wp-content/u...das-cradle.jpg или да кажем люлката на Юда...
Само ми е интересно. Защо да не се изневерява? Всеки отговаря за себе си. Да кофти ще е тръпката някой, който евентуално обичаш, да ти каже, че ти е изневерил. Ама все пак, защо всички сте такива върли противници на изневярата, като сами не знаете длаи утре няма да изневерите..
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
А аз мисля, че ни трябва стена с целия арабски свят и да се избиват на месо, драйфа ми се като гледам разни забулени или някой се оправдава, че не бил на работа/даскало, защото било байрам, бахур и разни подобни сектантски празници. Тогава защо почиват на коледа ? Най - полезното което може да свърши един арабин е да направи самоубийствен атентат в Арабия.
А по темата: Нека и е ! Сигурно е грозна, това заслужават те !
n00bs
Абе за гадните мангали и аз съм съгласен, че трябва да се изтребят всичките до един или поне да ги изселим от тук.
Но не ми е ясно защо има хора, които не възприемат изневярата като голямо престъпление.
Какво по-лошо има от това да предадеш човека , с който си създал семейство и евентуално имате деца, не смятате ли, че трябва да има сериозен закон срещу това ?
Щом не искаш да си с дадения човек разведи се, защо трябва да причиняваш болка на семейството си по най-долния начин?
Наказанието трябва да е много строго, да е показно и да служи като пример за всички , които мислят, че можеш да изневеряваш безнаказано и да потъпкваш семейните ценности
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...