- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Вашият Топ 5 за най-активни Кофаджии за 2011 г.
А.К.А - Асоциалните
Моят топ 5
5. На пето място слагам себе си за да няма сърдити, пък и съм редовен посетител и голям асоциал.
4. yakuza_ Почти винаги като влезна има пресни мнения от него по всяко време на денонощието. Предполагам, че и в момента в който четете това той отново е онлайн
3. NaOH Същата програм като yakuza_ но той е по-активен вечерта или поне следобед. След обновяването на форума не е толкова активен, но все пак в темата не става въпрос за активността от последния месец.
2. ShtrudeL Въпреки, че след обновяването на форума не пише толкова често, но както казах по-горе това няма значение, защото не гледаме активността от последния месец. Избрах нея на второ място заради наводненията от глупави теми, които правеше, също така ми е направило впечатление, че от ранно утро до късна вечер(да не казвам сутрин) тя беше у кофата.
1. Mi6inka От сутрин до вечер в кофата чат/пат и по другите раздели. при нея дори се забелязва хиперактивност след обновяването на форума.
Вие сте![]()
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 12-31-2011 на 14:27
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
честито на печелившите
Creative Technologie
5.NomNomNom
4.NightGuardian,
3.TheManTheLegend
2.yakudza_
1.EinGutesKind
Последно редактирано от Ermic : 12-31-2011 на 15:11
Следващите 2 месеца ще съм активен и после почти няма да ме има. Аз влизам докато ми зарежда играта или имам 10 свободни минути.
n00bs
аз не, но има едни дето играят от асансьорни табла и трябва да правя нещо докато чакам
n00bs
Кипи е безспорен лидер в тази класация.
Последно редактирано от NightGuardian : 12-31-2011 на 15:49
5.yakuza_
4.TheManTheLegend
3.счупената камина
2.Кипи/Наско/Агинко
1.имаше една.... маратонка ли, както там се пишеше
yep.... reality bites -.-
1.HolyShit
2.HolyShit
3.HolyShit
4.HolyShit
5.HolyShit
......Не може дори да докоснете моето ниво![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
лол.. Маратонковка не е влизала от много отдавна :д
не знам защо я тикнахте тук :о
иначе Кипиагинаско
други не са ми направили чак такова впечатление ^^
о, май забравих за прекрасната LoveChocolate, която по незнайни причини напусна Кофата![]()
*сън*
А да, и тая дето обича шоколад
yep.... reality bites -.-
Монах ли (rofl) xaaxxahhxa![]()
Културист-монах..Много интересна комбинацияD