То па големия културист ами ....
Първоначално написано от Concussion То па големия културист ами .... Най-великия на всички времена съм !!!!!!! Доказано е И научно И го пише във всички религии.Само може да завиждате!!! :
Първоначално написано от HolyShit Най-великия на всички времена съм !!!!!!! Доказано е И научно И го пише във всички религии.Само може да завиждате!!! : дай цитат от библията и корана и те признавам. тогава що си махна твойта снимка и сложи на тоз мутиралия
Уакуза, НейлГънАссасин, Сиско, CH3OH, Оня пловдивчанин (асексуален ли къв беше). Това са хората, чиито мнения съм забелязвал най-често.
Respect my authoritah
Първоначално написано от Thrombocyte Оня пловдивчанин (асексуален ли къв беше). Един месец без секс ! :@
Първоначално написано от EinGutesKind Един месец без секс ! :@ Правил си секс преди един месец? оО Сбогувай се с рая, Аги...
Първоначално написано от Concussion Правил си секс преди един месец? оО Сбогувай се с рая, Аги... Не, това е моето наказание за него !
Първоначално написано от awerw 1. Holyshit 2. awerw 3. loveca777 4. Shines 5. Concusion (май така беше) ето ниии :*:*:*:* :Д това е за раздел Спорт и здраве Първоначално написано от Concussion Раздела на тюфлецитеее <3 ай ЧНГ Най-големите ;*;*..обичам ви душичкии ;*
Правила