.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Цитирай Първоначално написано от assd
    Цитирай Първоначално написано от Evil`Brunette
    Ами... *вади социалогическите проучвания*... Значи, четох някъде, че на 1 мъж му се пада по 1.5 жена,
    ч бати кефа, ето кво се имало в предвид с "търся мойта половинка" - тва е половината жУна дет ми се пада - за черни дни дет се вика
    Ахахха Добре, че съм аз да ти отворя очите.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Град
    Търново.... Велико Търново
    чи напрай кат другите пусни реклама в форума

Град
    София

tctctc

Вие почнахте да си чатите между вас си,а не да отговаряте на момичето на темата тцтц(не ви е лесно и на вас)
    Поеми във вярната посока

Мега фен Аватара на sasha_90
    Кво ти пука,че тоз или някой друг не те харесал?Винаги ще се намери и някой който ще те хареса.Не се отчайвай.Само на 14 си си,живота е пред теб.

Град
    Geto Obelq

Re: tctctc

Цитирай Първоначално написано от Sinner
    Вие почнахте да си чатите между вас си,а не да отговаряте на момичето на темата тцтц(не ви е лесно и на вас)
    pravilno Sirene xaxa ima 4atove za taq rabota nali.. otgovarqite na momi4eto da se po4ustva po dobre naduhvaite q i da i ka4ime si4ki samo4ustvieto 4e sloedva6tata tema koqto pusne da bude nemoga se oturva ot nadenici gonat me na sekade

Град
    Geto Obelq
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Кво ти пука,че тоз или някой друг не те харесал?Винаги ще се намери и някой който ще те хареса.Не се отчайвай.Само на 14 си си,живота е пред теб.
    Abe a az kato sum na 17 i ne mi vruzvat naposledak kvo da pravq da se samoubiq li??Nekoi tva mi go predlojiha xaxa

И аз съм на 14 пък нямам гадже. Забивала съм се с 2-3 момчета на купони ама тва е сичко. се някога ще ти излезе късмета както и на мен

Град
    Geto Obelq
    Abe rano vi e na 14 godini da se oplakvate ot takiva ne6ta tepurva 6te ima trupate opit...dali 6te e lubov dali 6te e omraza,razo4arovanie,provali uspehi i t.n.
    Gospodi moga da se zakleq,za mnogo ne6ta az kopneq no bql flag nikoga nqma da razveq,znam 4e e gadno da se vozi6 v troleq mizeriqta e lo6a ideq.Mnogo 4esto poglejdam kum nebeto svalqm glava i vijdam 4e jiveq v geto,blokove ot paneli,ulici 4erno beli....

Аре бре моме дай снимка да те видиме
    Гледай колко хора искат
    Споко никой няма да се подиграва или да те заяжда (замалко да си повярвам беда му еба майката... много добър лъжец съм станал)
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Kfo stana sus snimkata be , ili tq pusna temata i zabravi che q e pusnala shtot nqkoi batko q klati v momenta , sry za shliokavicata

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Kfo stana sus snimkata be , ili tq pusna temata i zabravi che q e pusnala shtot nqkoi batko q klati v momenta , sry za shliokavicata
    ахахаха
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    ахахаха
    Чи кЪ мислиш ти таиа раота

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    ахахаха
    Чи кЪ мислиш ти таиа раота
    я ни мисла я действа
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Geto Obelq
    da ne se okaje 4e mom4e q e pusnalo temata
    Gospodi moga da se zakleq,za mnogo ne6ta az kopneq no bql flag nikoga nqma da razveq,znam 4e e gadno da se vozi6 v troleq mizeriqta e lo6a ideq.Mnogo 4esto poglejdam kum nebeto svalqm glava i vijdam 4e jiveq v geto,blokove ot paneli,ulici 4erno beli....

Абе по скороо са се ....с некъв батко и са счупили компа и. Той я е изоставил след като я е видял на светло и са ни комп ни момче

Та ти си си още дете,накъде си тръгнала да се оплакваш,виж,ако беше над 20-да,ама сега ти е рано.И аз нямам гадже и не съм имала досега,а също съм на 15.Но аз пък правя обратното-бягам от момчетата...ама това е дълга история...

Град
    kadeto iskam
    Na tazi vuzrast vsi4ki ot tova se oplakvat - za6to ne gi haresvat, za6to ne sa centar na vnimanie za6to nqmat gadje. Prekaleno burzo iska6 da porastne6 6te ti doide vremeto. Za vseki vlak si ima putnici :P

mi.... vse ima nqkfo re6enie vajnoto e da si takava kakvato si - az bez grim ne stavam ama sedq pred ogledaloto po 3 4asa na den ...pravq kakvi li ne gluposti s kosata si -kudrq,izpravqm...slagam i tonove lak...i t.n. i sa kvo-kosata mi za nishto ne stava .... slagam si mn grim oba4e ako nqkoi me vidi bez nego she povurne i sa sujalqvam zashoto se zaribih i nemoga bez nego taka 4e vsi4ko 6te si doide samo po sebe si .. dori vij 4e "4alga-ikonite" kakto ti gi nari4a6 sa pulen bokluk bez pri4eska i grim taka 4e misli pozitivno !!!!!!

Повече от фен Аватара на kriisskaa
    Град
    Varna
    Миличка ии аз съм така на 13 съм ако искаш пиши на ЛС там ще ти дам скайпа да си поговорим ;(
    Момиче съм!!!

абе ти сериозно ли на 14 мислиш че никой не те харесва. просто поживей още малко и ще се откриете с любимия :> и може да напълнееш малко че тия 46 кила не ми се струват здравословни :Д

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от kriisskaa Виж мнението
    Миличка ии аз съм така на 13 съм ако искаш пиши на ЛС там ще ти дам скайпа да си поговорим ;(
    Темата е от преди 4 години. Не се надявай.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

[QUOTE=TheBeliever;9973367]Темата е от преди 4 години. Не се надявай.[/QUO
    хаха верно :Д епик фейл :Д

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Of boje na 14 4aka6 liubov.. nikoi ne misli za takiva raboti ili pone ne seriozno

sam99
    Guest

sam na 15 godini

дообре плейбой

Последно редактирано от Sh@d0w : 10-21-2013 на 07:56

Супер фен Аватара на bilqnavod
    ????????? OOOOOOOOOOOOOOOOOOO my GOD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си