- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблемче,помагайте !
Здравейте, искам да питам нещо женската част 1 въпрос.. Гаджето ми е девствено.. но имахме орални игри и аз й свърших около дупето , но след това четох,че може да се забременее дори ако момичето е девствено,когато попада сперма в дупето и продължи да тече по канала надолу.. Сега тя ми каза,че има чувството ,че от 3 дена ще й дойде , а й е дошло преди 2 седмици ? Нормално ли е , Има ли опасност да е бременна ? Помагайте, обяснете, защото откачам в момента от паника..
Еeeee...УНИКАЛЕН ВЪПРОС ОТ УНИКАЛНО НЕОБРАЗОВАН ЧОВЕК!
По-горе в раздела има една важна тема ВСИЧКО ЗА СЕКСА(ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО),препоръчвам ти да отвориш и да прочетеш това,онова,защото не е нормално да питаш подобни въпроси, когато вече се праскате под път и над път......
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Можеше просто да ми помогнеш , Место да натякваш.. Българска работа.. но мерси и ще видия раздела.. И НЕ СМЕ СЕ ПРАСКАЛИ .. Тя е девствена !!
Не , Партеногенезата - a.k.a непорочното зачатие го няма при хората. Поне аз не съм чувала девствена да е родила, Да ме прощава Дева Мария! Много малоумен въпрос btw.
maDamn
Добре,а на какво се дължат тия симптоми ? Смисел тя каза,че е в депресия , плаче й се , смяна на настроението .. и работи като при цикъла, но й е свършило преди 2 седмици.. ? обяснение на тоя въпрос търся ..
Всеки случай не се дължат и на бременност. Дори и да и беше напълнил г*за със сперма пак нямаше да е бременна ( освен ако не се стече към вагината ).
стече се по ануса и капна 1-2 капки от срамните устни върху кревата..
Щом е по срамните устни, а не по входа на влагалището, няма повод за притеснение.
ТЯ Е ДЕВСТВЕНА БЕ! КВИ ГЛУПОСТИ ГОВОРИТЕ ! ДОРИ НА СРАМНИТЕ И УСТНИ ДА СВЪРШИ , Я МИ КАЖЕТЕ КАК ДЕВСТВЕНО МОМИЧЕ ЩЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ!
maDamn
Това, че е девствена не означава, че не може да зачене стига да попадне семенна течност в нея (по някакъв различен начин от секс).
В случая плувците ти трябва да са на олимпийско ниво, за да стигнат до където трябва...живи...щом са попаднали около отвора. Не се притеснявай
Последно редактирано от Guio92 : 01-02-2012 на 11:53
Не е бременна! Кажи и да спре да си въобразява и да се филмира. Какви депресии, какви настроения? Няма такова нещо като ПМС!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ох.. не е бременна !
И моля те ... много те моля... образовайте се преди да го направите ...
Няма да се заяждам, но трудно се сдържам при тази твоя наглост.
Има девствено зачатие, щом си решила така да го наричаш. Например инвитрото.
Но ако си представим ситуация, при която хименът е разкъсан без осъществяване на полов контакт и например момчето с пръсти вкара сперма във влагалището на момичето, си я има възможността да забременее.
Последно редактирано от MaLkaTa_LaDy : 01-02-2012 на 21:43
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Пиле, те секс не са правили , за какви разкъсвания ми говориш. Щом е скъсан хименът не е девствена ! Нито си е мушил пръстите, като я има тая ципа как ще проникне тая сперма извинявай много?!
maDamn
честито! Ще ставаш татко![]()
GTA Stunting
В химена има отвори, през които изтича менструалната кръв. Точно през тези отвори могат да навлязат сперматозоиди. Затова не е задължително да има пълноценно проникване.
Ей такива ми ти глупости.
Първото изречение го оставям без коментар. След горното ми обяснение просто такъв е излишен.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!