.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Проблемче,помагайте !

Здравейте, искам да питам нещо женската част 1 въпрос.. Гаджето ми е девствено.. но имахме орални игри и аз й свърших около дупето , но след това четох,че може да се забременее дори ако момичето е девствено,когато попада сперма в дупето и продължи да тече по канала надолу.. Сега тя ми каза,че има чувството ,че от 3 дена ще й дойде , а й е дошло преди 2 седмици ? Нормално ли е , Има ли опасност да е бременна ? Помагайте, обяснете, защото откачам в момента от паника..

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Еeeee...УНИКАЛЕН ВЪПРОС ОТ УНИКАЛНО НЕОБРАЗОВАН ЧОВЕК!
    По-горе в раздела има една важна тема ВСИЧКО ЗА СЕКСА(ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО),препоръчвам ти да отвориш и да прочетеш това,онова,защото не е нормално да питаш подобни въпроси, когато вече се праскате под път и над път......
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Можеше просто да ми помогнеш , Место да натякваш.. Българска работа.. но мерси и ще видия раздела.. И НЕ СМЕ СЕ ПРАСКАЛИ .. Тя е девствена !!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не , Партеногенезата - a.k.a непорочното зачатие го няма при хората. Поне аз не съм чувала девствена да е родила, Да ме прощава Дева Мария! Много малоумен въпрос btw.
    maDamn

Добре,а на какво се дължат тия симптоми ? Смисел тя каза,че е в депресия , плаче й се , смяна на настроението .. и работи като при цикъла, но й е свършило преди 2 седмици.. ? обяснение на тоя въпрос търся ..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Всеки случай не се дължат и на бременност. Дори и да и беше напълнил г*за със сперма пак нямаше да е бременна ( освен ако не се стече към вагината ).

стече се по ануса и капна 1-2 капки от срамните устни върху кревата..

не мисля, че може да стане толкова лесно...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Щом е по срамните устни, а не по входа на влагалището, няма повод за притеснение.

Град
    Beyond reality
    ТЯ Е ДЕВСТВЕНА БЕ! КВИ ГЛУПОСТИ ГОВОРИТЕ ! ДОРИ НА СРАМНИТЕ И УСТНИ ДА СВЪРШИ , Я МИ КАЖЕТЕ КАК ДЕВСТВЕНО МОМИЧЕ ЩЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ!
    maDamn

Това, че е девствена не означава, че не може да зачене стига да попадне семенна течност в нея (по някакъв различен начин от секс).
    В случая плувците ти трябва да са на олимпийско ниво, за да стигнат до където трябва...живи...щом са попаднали около отвора. Не се притеснявай
    Последно редактирано от Guio92 : 01-02-2012 на 11:53

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не е бременна! Кажи и да спре да си въобразява и да се филмира. Какви депресии, какви настроения? Няма такова нещо като ПМС!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Guio92 Виж мнението
    Това, че е девствена не означава, че не може да зачене стига да попадне семенна течност в нея (по някакъв различен начин от секс).
    В случая плувците ти трябва да са на олимпийско ниво, за да стигнат до където трябва...живи...щом са попаднали около отвора. Не се притеснявай
    ИЗВИНЯВАЙ,АМА ТИ СИ УНИКАЛНО ПРОСТ.НЯМА ДЕВСТВЕНО ЗАЧАТИЕ ...!
    maDamn

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ох.. не е бременна !
    И моля те ... много те моля... образовайте се преди да го направите ...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    ИЗВИНЯВАЙ,АМА ТИ СИ УНИКАЛНО ПРОСТ.НЯМА ДЕВСТВЕНО ЗАЧАТИЕ ...!
    Няма да се заяждам, но трудно се сдържам при тази твоя наглост.
    Има девствено зачатие, щом си решила така да го наричаш. Например инвитрото.
    Но ако си представим ситуация, при която хименът е разкъсан без осъществяване на полов контакт и например момчето с пръсти вкара сперма във влагалището на момичето, си я има възможността да забременее.
    Последно редактирано от MaLkaTa_LaDy : 01-02-2012 на 21:43
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Beyond reality
    Пиле, те секс не са правили , за какви разкъсвания ми говориш. Щом е скъсан хименът не е девствена ! Нито си е мушил пръстите, като я има тая ципа как ще проникне тая сперма извинявай много?!
    maDamn

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    честито! Ще ставаш татко
    GTA Stunting

Пиле, те секс не са правили , за какви разкъсвания ми говориш. Щом е скъсан хименът не е девствена ! Нито си е мушил пръстите, като я има тая ципа как ще проникне тая сперма извинявай много?!
    Ама ти си уникално тъпо парче... Не става въпрос за ситуацията на авторката, а че е ВЪЗМОЖНО да се забременне е БЕЗ СЕКС (i.e. инвитро или вкарване на сперма във влагалището по различен начин)

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ТЯ Е ДЕВСТВЕНА БЕ! КВИ ГЛУПОСТИ ГОВОРИТЕ ! ДОРИ НА СРАМНИТЕ И УСТНИ ДА СВЪРШИ , Я МИ КАЖЕТЕ КАК ДЕВСТВЕНО МОМИЧЕ ЩЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ!
    В химена има отвори, през които изтича менструалната кръв. Точно през тези отвори могат да навлязат сперматозоиди. Затова не е задължително да има пълноценно проникване.
    Ей такива ми ти глупости.
    Цитирай Първоначално написано от Guio92 Виж мнението
    Ама ти си уникално тъпо парче... Не става въпрос за ситуацията на авторката, а че е ВЪЗМОЖНО да се забременне е БЕЗ СЕКС (i.e. инвитро или вкарване на сперма във влагалището по различен начин)
    Първото изречение го оставям без коментар. След горното ми обяснение просто такъв е излишен.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си