.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Как се забравя момиче?

Здравейте! Има едно момиче, с което се познаваме от година, прекарвахме изключително много време заедно, да не кажа всеки ден. Но нещата и така не се получиха, и аз не знам защо, може би проблема бе в мен, може би в нея. И двамата го искахме, харесвахме се, но просто не знам... И така минаха 3-4 месеца, в които вече не си говорим, не си пишем, не се виждаме, уж всичко да се изпари. Е да, ама не... Аз продължавам да мисля за нея всеки ден, и не мога да я забравя и това е. Имам приятели, излизаме, развличаме се всеки ден, преди, след училище. Разсейвам се с различни глупости, но страшно много неща ми напомнят за нея и не мога да си я изкарам от главата. Засичали сме се, през всичкото това време, когато не си говорим, в заведения, на улицата, споглеждаме се и се опитвам да я избягам, но като ме погледне и сърцето ми се разтуптява и имам чувството, че ще изкочи. Гледам, че във Facebook харесва различни любовни статуси, изрази, постоянно попълва, че е необвързана, харесва снимки от различни романтични филми с реплики. Знам, че е абсурдно, че го споменавам, но това е единствения начин да виждам какво се случва в нейния живот, до известна степен поне. И въпроса ми бе, как мога да я превъзмогна някак си, защото явно, че времето не помага, а живеем в малък град и няма как да не се засичаме. Ако имат значение годините тук - аз съм на 17, а тя на 16.

Благодаря и весели празници!

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    А защо не опиташ отново? Може би пък нещо ще стане. Няма какво да загубиш вече нали?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

И аз мисля така. Защо не опиташ пак с момичето, ако наистина я харесваш толкова много. А иначе момиче, което е било толкова важно се забравя само с времето. Може и никога да не я забравиш, просто ще свикнеш да я няма и това е.

Само не разбрах - били сте заедно, но не се е получило, или въобще не се е стигнало дотам (целувки, секс и тн.) Като цяло няма универсален наръчник затова как да се справиш, наскоро го изпитах, минаха към 4-5 месеца и още ми държи влага. Може пък и просто да не сте улучили подходящия момент, затова ще подкрепя и горните мнения - ако наистина мислиш, че има още един шанс нещо между вас да се получи - опитай! Нищо няма да загубиш.

Нямам какво да губя, аз вече съм я загубил. Иначе не се получи като връзка, изобщо не тръгнахме. Иначе и тя и аз разбрахме, че се харесваме. А и не знам как да пробвам отново. Какво да направя... Ако я поканя на среща, няма да е както преди, ами ще е с други отношения сякаш. Как да опитам?

Аз съм от този тип хора, които харесват истината и прякото изказване. Бих те посъветвала да я помолиш да се видите и да и кажеш всичко. Разговорът очи в очи винаги казва много повече, но ако не можеш и напишии всичко, и чакай да ти отговори ..

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от musshy Виж мнението
    Аз съм от този тип хора, които харесват истината и прякото изказване. Бих те посъветвала да я помолиш да се видите и да и кажеш всичко. Разговорът очи в очи винаги казва много повече, но ако не можеш и напишии всичко, и чакай да ти отговори ..

Съгласна съм да й кажеш честно всичко ,но в никакъв случай не й го пиши!!!
    Вижте се и й сподели искрено как се чувстваш.

или

Покани я на среща и се дръж нормално,като на обикновена първа среща. По някое време вмъкни,че би искал да имате повече такива моменти заедно.
    Мисля ,че с подходящия подход нещата ще се получат щом и тя те харесва.

Стана ясно, че ще съм сам на Нова година, тъй като се разпадна уговорката с приятели, а нашите няма да ги има в нас до втори Януари. Та добре ли ще е, ако я поканя в нас на Нова година и си поговорим на маса или не трябва да е на Нова година? Питам, защото не знам дали ще го приеме добре или не... Или е по-добре да е преди Нова година или след нея? Просто ми дойде като идея изведнъж.

Град
    Bulgaria
    А тя няма ли си планове за тогава? Ако има се съмнявам,че ще ги отмени ,за да празнува само с теб...

Аз говоря в краен случай, ако приеме. Разбира се, че ако има планове няма да ги отменя. Чудя се дали да я питам и дали е добра идея и дали си има минуси?

Град
    Bulgaria
    Според мен не е добра идея изобщо да я каниш ,ако си има планове вече.
    Иначе денят няма значение какъв е щом сте само двамата.

Поканих я, дойде, прекарахме си супер и се събрахме. Много се радвам! Благодаря ти за коментарите, че се опита да ми помогнеш.

Най-после някой щастлив.

Banned Мега фен
    Да не пускам нова тема
    КАК МОЖЕ ДА ЗАБРАВЯ МОМИЧЕ , КОЕТО Е ОТ МОЯ КЛАС ,А АЗ СЪМ ВЛЮБЕН В НЕЯ ?
    Всичко е ясно- тя не ме обича.
    Знам ,че вариантите са два !
    Първият е да се преместя в друго училище ,за да не я виждам или дори някъде на по- надалеч .
    Втория всички го знаем - в гроба..
    Та понеже съм 11 клас , а това е година , много близка до свършването и изпитите , както и последна за местене..?

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Първият е да се преместя в друго училище ,за да не я виждам или дори някъде на по- надалеч .

Я вземи се стегни!

Banned Мега фен
    бахтии съдбата ,бахти човека дет съм ,за кво съм такъв .... ако се преместя пък къде 11 клас на края
    Ще се види ...

Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Да не пускам нова тема
    КАК МОЖЕ ДА ЗАБРАВЯ МОМИЧЕ , КОЕТО Е ОТ МОЯ КЛАС ,А АЗ СЪМ ВЛЮБЕН В НЕЯ ?
    Всичко е ясно- тя не ме обича.
    Та понеже съм 11 клас , а това е година , много близка до свършването и изпитите , както и последна за местене..?
    ФИЛМ !! ! :Д един приятел получи сърдечна болест заради едно момиче от неговия клас между другото. и въпреки това още са си в един клас. много интересна и дълга история беше това но ще ви я спестя :Д

Banned Мега фен
    а аз получих някакви тикове от време на време , че и ръцете ми почват да треперят кат побеснели ...

Мега фен Аватара на Concussion
    Да, ш'се местиш заради няк'ва путка... Другото пък няма изобщо да го коментирам. Работа на полето ти трябва!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Да, ш'се местиш заради няк'ва путка... Другото пък няма изобщо да го коментирам. Работа на полето ти трябва!
    абе ти не се обаждай
    Като я обичам какво да правя?
    И не е путка
    И каква работа бе- аз вече съм на ръба на силите си..

Мега фен Аватара на Concussion
    Един голям лигльо си ти.

Ще дойде лятото и ще ти мине, повярвай. А за създателя на темата много се радвам, че са се получили нещата^^ - писна ми от ревливи теми за раздели...
    ♫♪♫
    This aftertaste is gonna break my heart
    Feels like it's over before it starts ...
    ♫♪♫

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Един голям лигльо си ти.
    тай ли ,

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    айййй ловецо моля те ....;д Стегни се ! Лостовете не ти ли помагат да ти почине тиквата от глупости?Аз ако не са тренировките до са....Както и да е.Всички сме били в подобно положение.Дори сега и аз така с една девойка ,от която тъкмо се бях отказал се оказа,че се искаме ма май ше стане като при автора.Както и да е.За да я забравиш ти трябва нова персона.Или някоя която ти е навита да я използваш да забравиш.Но не е готино да използваш момичета.Правил съм го и ме беше яд на мене си после...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins Виж мнението
    айййй ловецо моля те ....;д Стегни се ! Лостовете не ти ли помагат да ти почине тиквата от глупости?Аз ако не са тренировките до са....Както и да е.Всички сме били в подобно положение.Дори сега и аз така с една девойка ,от която тъкмо се бях отказал се оказа,че се искаме ма май ше стане като при автора.Както и да е.За да я забравиш ти трябва нова персона.Или някоя която ти е навита да я използваш да забравиш.Но не е готино да използваш момичета.Правил съм го и ме беше яд на мене си после...
    Да но не мога да приема нещата ,че всичко свърши и аз продължавам да я обичам
    За мен други момичета не съществуват
    Просто в тоова положение ,което съм и да ми се натискат от горе- няма да тръгна с друга

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си