- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се забравя момиче?
Здравейте! Има едно момиче, с което се познаваме от година, прекарвахме изключително много време заедно, да не кажа всеки ден. Но нещата и така не се получиха, и аз не знам защо, може би проблема бе в мен, може би в нея. И двамата го искахме, харесвахме се, но просто не знам... И така минаха 3-4 месеца, в които вече не си говорим, не си пишем, не се виждаме, уж всичко да се изпари. Е да, ама не... Аз продължавам да мисля за нея всеки ден, и не мога да я забравя и това е. Имам приятели, излизаме, развличаме се всеки ден, преди, след училище. Разсейвам се с различни глупости, но страшно много неща ми напомнят за нея и не мога да си я изкарам от главата. Засичали сме се, през всичкото това време, когато не си говорим, в заведения, на улицата, споглеждаме се и се опитвам да я избягам, но като ме погледне и сърцето ми се разтуптява и имам чувството, че ще изкочи. Гледам, че във Facebook харесва различни любовни статуси, изрази, постоянно попълва, че е необвързана, харесва снимки от различни романтични филми с реплики. Знам, че е абсурдно, че го споменавам, но това е единствения начин да виждам какво се случва в нейния живот, до известна степен поне. И въпроса ми бе, как мога да я превъзмогна някак си, защото явно, че времето не помага, а живеем в малък град и няма как да не се засичаме. Ако имат значение годините тук - аз съм на 17, а тя на 16.
Благодаря и весели празници!
А защо не опиташ отново? Може би пък нещо ще стане. Няма какво да загубиш вече нали?
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
И аз мисля така. Защо не опиташ пак с момичето, ако наистина я харесваш толкова много. А иначе момиче, което е било толкова важно се забравя само с времето. Може и никога да не я забравиш, просто ще свикнеш да я няма и това е.
Само не разбрах - били сте заедно, но не се е получило, или въобще не се е стигнало дотам (целувки, секс и тн.) Като цяло няма универсален наръчник затова как да се справиш, наскоро го изпитах, минаха към 4-5 месеца и още ми държи влага. Може пък и просто да не сте улучили подходящия момент, затова ще подкрепя и горните мнения - ако наистина мислиш, че има още един шанс нещо между вас да се получи - опитай! Нищо няма да загубиш.
Нямам какво да губя, аз вече съм я загубил. Иначе не се получи като връзка, изобщо не тръгнахме. Иначе и тя и аз разбрахме, че се харесваме. А и не знам как да пробвам отново. Какво да направя... Ако я поканя на среща, няма да е както преди, ами ще е с други отношения сякаш. Как да опитам?
Аз съм от този тип хора, които харесват истината и прякото изказване. Бих те посъветвала да я помолиш да се видите и да и кажеш всичко. Разговорът очи в очи винаги казва много повече, но ако не можеш и напишии всичко, и чакай да ти отговори ..
Съгласна съм да й кажеш честно всичко ,но в никакъв случай не й го пиши!!!
Вижте се и й сподели искрено как се чувстваш.
или
Покани я на среща и се дръж нормално,като на обикновена първа среща. По някое време вмъкни,че би искал да имате повече такива моменти заедно.
Мисля ,че с подходящия подход нещата ще се получат щом и тя те харесва.![]()
Стана ясно, че ще съм сам на Нова година, тъй като се разпадна уговорката с приятели, а нашите няма да ги има в нас до втори Януари. Та добре ли ще е, ако я поканя в нас на Нова година и си поговорим на маса или не трябва да е на Нова година? Питам, защото не знам дали ще го приеме добре или не... Или е по-добре да е преди Нова година или след нея? Просто ми дойде като идея изведнъж.
А тя няма ли си планове за тогава? Ако има се съмнявам,че ще ги отмени ,за да празнува само с теб...
Аз говоря в краен случай, ако приеме. Разбира се, че ако има планове няма да ги отменя. Чудя се дали да я питам и дали е добра идея и дали си има минуси?
Според мен не е добра идея изобщо да я каниш ,ако си има планове вече.
Иначе денят няма значение какъв е щом сте само двамата.![]()
Поканих я, дойде, прекарахме си супер и се събрахме. Много се радвам!Благодаря ти за коментарите, че се опита да ми помогнеш.
![]()
Най-после някой щастлив.![]()
Да не пускам нова тема
КАК МОЖЕ ДА ЗАБРАВЯ МОМИЧЕ , КОЕТО Е ОТ МОЯ КЛАС ,А АЗ СЪМ ВЛЮБЕН В НЕЯ ?
Всичко е ясно- тя не ме обича.
Знам ,че вариантите са два !
Първият е да се преместя в друго училище ,за да не я виждам или дори някъде на по- надалеч .
Втория всички го знаем - в гроба..
Та понеже съм 11 клас , а това е година , много близка до свършването и изпитите , както и последна за местене..?
бахтии съдбата ,бахти човека дет съм ,за кво съм такъв .... ако се преместя пък къде 11 клас на края
Ще се види ...
а аз получих някакви тикове от време на време , че и ръцете ми почват да треперят кат побеснели ...
Да, ш'се местиш заради няк'ва путка... Другото пък няма изобщо да го коментирам. Работа на полето ти трябва!
Ще дойде лятото и ще ти мине, повярвай.А за създателя на темата много се радвам, че са се получили нещата^^ - писна ми от ревливи теми за раздели...
♫♪♫
This aftertaste is gonna break my heart
Feels like it's over before it starts ...
♫♪♫
айййй ловецо моля те ....;д Стегни се ! Лостовете не ти ли помагат да ти почине тиквата от глупости?Аз ако не са тренировките до са....Както и да е.Всички сме били в подобно положение.Дори сега и аз така с една девойка ,от която тъкмо се бях отказал се оказа,че се искаме ма май ше стане като при автора.Както и да е.За да я забравиш ти трябва нова персона.Или някоя която ти е навита да я използваш да забравиш.Но не е готино да използваш момичета.Правил съм го и ме беше яд на мене си после...